Video: Niklas blir ny

 • 30.04.2017 kl. 22:48

Niklas har, i et desperat forsøk på å forandre litt på hårfrisyren, unngått å klippe seg i en stund. For en som vanligvis har klipt deg annenhver uke, er det ingen hemmelighet at utålmodigheten meldte seg relativt rask. Med det sagt, så gikk han nærmere tre måneder uten et eneste frisørbesøk, men i går var det på tide å gi håret en stuss. Tusen takk til LucianoDesign og Billy som gjorde kjæresten min, om mulig, enda kjekkere enn det han var da han kom ♥ SE VIDEOEN FRA LUCIANODESIGN HER

Video: Berfaring i ny leilighet

 • 27.04.2017 kl. 21:10

Hei! På onsdag var vi på ferdigbefaring i den nye leiligheten. Nå nærmer det seg innflytting med stormskritt, og jeg både gleder og gruer meg. Det er ingen hemmelighet at flytting bærer med seg mye arbeid, men det kommer uansett til å bli spennende. Jeg gleder meg til tiden fremover ♥ Som lovet filmet jeg leiligheten på onsdag, så blir det ekstra gøy å se når alt er fikset og resultatet er komplett:VIDEOEN FINNER DU HER

Vlog ute

 • 18.12.2016 kl. 18:48Du finner den HER. Abonner gjerne på kanalen min 

Videoblogg: Tilbake på YouTube?

 • 13.12.2016 kl. 21:36Jeg har prøvd meg på en aldri så liten videoblogg igjen. Trykk på bildet for å komme til videoen Abonner på kanalen min for å se videoer før de kommer på bloggen!

Videoblogg: behandlingsdag

 • 30.07.2014 kl. 13:07

Edit: Så noen av dere lurte på hvilken sang jeg bruker i videobloggene mine; den heter Ocean av Andreas Moe. 
 

Videoblogg

 • 26.07.2014 kl. 20:28

Videoblogg: innkjøp på Lillehammer

 • 07.07.2014 kl. 14:29

Hei og god ettermiddag, gode dere ♥ Jeg har allerede vært på ukens første legebesøk, og rakk akkurat å komme inn døren igjen før regnet høljet ned. Forferdelig med sånt vær nå som Alexander også har fått sommerferie fra jobben, men vi får bare gjøre det beste ut av det. Forhåpentligvis reiser vi mot varmere strøk i slutten av uken, i hvert fall hvis alt går etter planen. Videobloggen med innkjøpene fra Lillehammer har jeg også fått både spilt inn og lagt ut, så her er den: 

 

Videoblogg: snikksnakk

 • 03.07.2014 kl. 18:36

Hei igjen dere! ♥ Etter mye om og men fikk jeg endelig ut videoen (selvfølgelig med det beste startbildet *ler*):
 

Alexander svarer på spørsmål - del 4

 • 19.02.2014 kl. 11:57

Her er de alle siste svarene på spørsmålene deres. Vi synes det har vært kjempe morsomt, og håper dere sitter igjen med samme mening. Dersom noen har noe idè om hva vi kan filme eller gjøre neste gang, skrik ut. Alle tips tas imot med stor takk. Stor klem fra oss 

 

Alexander svarer på spørsmål - del 3

 • 18.02.2014 kl. 14:35

EDIT dette innlegget skulle i utgangspunktet vært publisert i natt, men da jeg sovnet under opplastingen, gikk ikke det helt etter planen. Her kommer det i hvert fall: 

Hei og god kveld (natt...), dere! De fleste har sikkert sovnet for lenge siden, mens vi har spilt inn og redigert video. Ettersom Alexander kom hjem ganske sent fra trening, fikk vi ikke satt i gang før de sene kveldstimer tikket og gikk. Men nå har vi i det minste spilt inn alle svar på spørsmålene. Jeg har redigert en del 3, så vil fjerde og siste del komme i morgen, når jeg får rotet meg til å finpusse den også. Nå er vi nødt til å legge hodene på puten å få oss litt søvn, så får dere kose dere med den tredje delen enn så lenge. Kveldsklem fra oss 

Videosnutt fra Paris

 • 13.02.2014 kl. 20:43

Hei igjen, skjønninger ♥ Jeg fant noen små klipp fra Paris, så jeg tenkte rett og slett bare å dele de med dere. Det har blitt en del filmer i det siste, og det kommer til å bli flere. Men det virker som de fleste liker det, og da gjør det vel ingenting? 

 

Alexander svarer på spørsmål - del 2

 • 12.02.2014 kl. 01:11

Hadde noen resterende svar fra innspillingen i sted, så her kommer en liten del to: 

Alexander svarer på spørsmål - del 1

 • 11.02.2014 kl. 21:31

Her kommer første del av svarene til Alexander. Det har riktignok samlet seg opp ganske mange spørsmål, så det vil komme flere deler. Dersom det er ønskelig, kan dere fortsatt spørre om ting dere lurer på. Men det er viktig at spørsmålene stilles i kommentarfeltet HER. Ettersom andre spørsmål ikke vil besvares på video. Vi hadde litt dårlig tid i dag, så i denne filmen har vi plukket ut de spørsmålene med enkle og korte svar. Neste video vil bli gjort litt mer ut av, sånn at det ikke blir så ensformig og kjedelig i lengden. Håper dere liker den ♥ Klem fra oss.

Video, visning for Miinto

 • 06.02.2014 kl. 12:25

Hei dere  Her kommer en liten videosnutt fra visningen for Miinto som jeg fikk med meg på tirsdag. Selvom det ikke ble lange filmen, gir det i det minste et lite inntrykk av opplevelsen og klærne som ble vist frem. Det var i hvert fall veldig mye kult. Gleder meg til alle plaggene kommer ut i butikker og på nett. Da skal i hvert fall min lommebok få brenne litt.

Senere i dag skal jeg på jobb, men vi skrives likevel om ikke så alt for lenge. Må begynne pakkingen for helgen også, ettersom vi drar rett etter skolen, og for Alexander sin del; jobb, i morgen. Åh, som jeg gleder meg til en helg med spa, jobbfri, avslapning og kjærlighet.

 

Videoblogg, svar på spørsmålsrunde

 • 13.01.2014 kl. 01:20

Hei dere! Beklager for litt sen videoblogg, som jeg har lovet hele helgen. Det tok litt lenger tid enn jeg trodde, men nå er jeg i det minste en erfaring rikere. Etter litt frem og tilbake fikk jeg den i hvert fall ut til slutt. Håper dere liker den:-) Ellers så jeg litt senere at det var noen ubesvarte spørsmål igjen. Jeg kan gjerne ta de i et siste innlegg, hvis det er interessant? 

 

Videoblogg

 • 07.01.2014 kl. 18:11


Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no