The Sanctum 2015

  • 17.06.2014 kl. 19:48

Innlegg skrevet i samarbeid med The Sanctum 2015

Før russetiden for mitt kull tok slutt, var det allerede neste i gang. Deriblant The Sanctum 2015, som er en russebuss med 25 gutter fra Ski og deler av Oslo. Dette er definitivt noen dere kommer til å høre mer av fremover, og da spesielt neste års russekull. Tobias er en av medlemmene på bussen som jeg har best kjennskap til, og hvis alle de andre er like festglade som han, er dette en gjeng som virkelig bør være i lyset når russetiden 2015 ringer inn. De vil være å se på Tryvann, Stavanger og Fredriksten. 

Som de selv skriver på siden sin på Facebook (som dere kan sjekke ut HER) er inspirasjonen til navnet hentet fra det helligste stedet på jord; nemlig Sanctum. Et paradis fritt for samfunnets lover og regler, og til tross for at jeg ikke var russ selv, vet jeg med sikkerhet at russetiden er akkurat da du skal glemme alle bekymringer og la alt annet enn ting som involverer alkohol, musikk, fest og feiring, vente. 

Ellers har de allerede sluppet sin første låt, som absolutt er verdt å høre: 

Pancamo

  • 26.03.2014 kl. 18:02

God kveld, skjønne dere  Jeg har nettopp krøpet inn i Alexanders skappelgenser etter en liten halvtime i solen etterfulgt av en lang, deilig dusj. Planen i kveld er å fokusere fullt på historieprøven jeg har i morgen. Gjelder å være helt forberedt! 

Ellers har en bekjent nettopp kommet med både ny sang og musikkvideo. Selv har jeg aldri vært spesielt fan av norsk rap, men denne når nye høyder og er virkelig beudringsverdi. Jeg synes faktisk, til en forandring, at låten var skikkelig bra! Såpass kul at jeg ønsker å dele den med dere. Sam Eghtedari, som står bak det hele, kan følges både på Instagram og Twitter: sam_baws

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 21 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no