Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Ti ting du kanskje ikke visste om meg

Jeg er enormt kresen. Og da mener jeg enormt. Det er lite folk kan ramse opp, som jeg faktisk liker. Liker hverken fisk eller noe særlig kjøtt, og da begynner utvalge å spisse seg. Jeg er av typen som mye heller tar meg et knekkebrød til middag enn noe annet, da dette må være noe av det beste jeg vet. 

Jeg skulle ønske jeg var enda høyere enn det jeg er. Til tross for at jeg er nærmere 174 cm høy, skulle jeg ønske jeg var enda noen centimeter over bakken. 180 må nok være den ultimate høyden i mine øyne. Selv pynter jeg ofte på lengden med et par knallhøye sko. 

Jeg elsker å være oppe om natten. Samtidig elsker jeg å være våken og utvilt tidlig, men ingenting slår natten. Jeg kan gjerne sitte oppe til folk står opp. 

Jeg gjør absolutt ingenting med håret mitt til daglig. Vasker med sjamo og balsam, that's it! Eier hverken hårføner eller rettetang, da jeg ga den bort etter en avgjørelse om at det var noe som kun ble liggende å støve i en skuff. En sjelden gang, når jeg skal pynte meg eller i forbindelse med spesielle anledninger, hender det at jeg krøller håret litt. Men ellers grer jeg håret, ferdig. 

Jeg er skikkelig, skikkelig sta. Får jeg ikke ting akkurat slik jeg ønsker, kan jeg bli en skikkelig grinete hurpe. Det er hardt å innrømme det, men jeg er likevel fullstendig klar over at jeg er sånn - og det har jeg alltid vært. En svært, svært negativ egenskap, i hvert fall i de aller fleste tilfeller. 

Jeg er svak for kaffe og sjokolade. Å starte dagen uten en kopp sort kaffe for meg, ødelegger nesten dagen. Jeg kan drikke opp til ti kopper om dagen, for det gjør virkelig noe med meg og humøret mitt. Sjokolade har jeg alltid vært svak for. Jeg kunne virkelig levd på det, om det hadde vært mulig. Å kombinere kaffe og sjokolade er også noe jeg gjør daglig. Det er faktisk helt magisk, og må være noe av det bedre jeg inntar i løpet av en dag. 

Jeg har vært med i speideren. Ja, altså den kristne, sosiale klubben som finnes mange steder i landet. 

Jeg har spilt håndball i 12 år og fotball i 10. De aller fleste hever litt på øyebrynet når jeg forteller dette den dag i dag, spesielt når det gjelder fotballen. Jeg er egentlig ikke noe typisk jente som holder på med sånt, men håndball sluttet jeg med så sent som i fjor vinter. 

Jeg spiser pizza på julaften. Og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Julemat må være noe av det jeg finner kvalmest av all mat, og i julen skal man kose seg med mat man liker. For min del er dette pizza. Det har så å si blitt en tradisjon. 

Jeg hater komedier. Kan virkelig ikke se hva andre finner morsomt med for eksempel Two and a half man, American Pie eller andre lignende serier og filmer. 

 • 31.12.2013
 • //
 • Kl.16:34
 • //
 • Om meg
 • //
 • 2 kommentarer
 • Nyttårsantrekket

  God morgen! Jeg har ligget en evighet og dratt meg i sengen i dag, og det føles så godt. Det er noe av det jeg elsker mest med ferie; bare det å kunne sove akkurat så lenge jeg vil uten et snev av forstyrrelser. Nå skal jeg komme meg opp, koke meg en kopp kaffe og lage en god frokost til Alexander og meg. Jeg er rimelig sikker på at vi trenger en rolig dag før det smeller i kveld. For vår del er nyttårsaften den dagen vi drar den lengst, så i kveld skal vi virkelig kose oss for å få en kanon start på det nye året. 

  Tenkte å vise dere noen sneakpeaks av kveldens antrekk. Jeg tok bare noen bilder i farten rett før jeg la meg i går, da jeg prøvde kjolen for første gang. Det var i utgangspunktet et spontankjøp, så jeg prøvde den ikke før jeg kjøpte den en gang. Krysset bare fingrene for at den satt fint, og det synes jeg jammen den gjorde også.   Var den ikke fin? Dette er vel å merke bare et bilde for å vise dere sånn cirka hvordan den ser ut. Tenkte å ta noen litt finere bilder når jeg har gjort meg klar for kvelden etterpå. 

  Dette er skoene og smykkene jeg har planer om å bruke til. Blir forhåpentligvis like fint som jeg ser for meg. 

  Vi skrives sannsynligvis før i morgen, men jeg vil likevel ønske dere et riktig godt nyttår! Stor klem til dere alle. 

   

 • 31.12.2013
 • //
 • Kl.13:00
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 1 kommentar
 • Julegaver

  Nå har jeg endelig tatt meg en etterlengtet dusj, og hoppet i koseklærne. Helt fantastisk å tenke på at jeg har et par dager fri, så denne kvelden skal nytes før det smeller med en skikkelig nyttårsfeiring i morgen. 

  Ellers har jeg veldig lyst til å vise dere noen av de fantastisk fine gavene jeg fikk til jul. Julen er så viktig for meg, og gavene har tatt mer og mer av i takt med årene. Julefeiringen, romjulen og all kosen rundt høytiden i år har vært magisk. Jeg har tilbrakt all tid med Alexander, gode venner og  familien min - i mellom all jobbingen, selvfølgelig. 

  Alexander og jeg fikk denne krakken av mamma og pappa i førjuls/innflytningsgave da denne stod høyt på ønskelisten ettersom vi fikk møblert leiligheten. Den er så fin, og passer i mine øyne perfekt inn med resten av interiøret i leiligheten. 

  Gud, så lykkelig jeg er for at denne stigen er i hus. Moren til Alexander jobber med interiør, så vi hadde allerede bestilt den gjennom henne, før jeg på julaften fikk overraskelsen om at dette ble en julegave. 

  Etter at nyheten om at kjæresten og jeg hadde flyttet sammen i leilighet ble nok julegavene litt enklere å kjøpe for noen. Vi har en liten greie for hodeskaller, så da disse tallernene gjemte seg under treet ble vi mer enn fornøyde. Nå har vi planer om å kjøpe hele settet. Men jeg synes det har vært vanskelig å finne det resterende. Forhåpentligvis dukker det opp i butikkene om ikke så alt for lenge igjen. 

  Pute i samme stil som tallerknene. Elsker den! 

  Mellom alt interiøret fikk jeg også en del jentegreier. Alt fra sminke, sjampo, hygieneprodukter og velværeartikler til det som vises på bildene. 

  Uggstøfler har også stått på ønskelisten en god stund, noe min kjære selvsagt hadde fått med seg. Nå skal jeg innrømme at jeg kommer til å bruke disse mye ute, siden jeg synes de er så fine. Dessuten er det jo såle på dem, så hvis jeg unngår regnvær, er jeg veldig sikker på at det kommer til å gå helt fint.   Siden jeg er stor fan av Gossip Girl, og kun manglet siste sesong i samlingen min, lå også den under treet. 

  Brune skinnhansker fikk jeg også. Helt perfekt å bruke både vår, høst og vinter her i Norge ettersom kulden sitter i store deler av året. 

  Denne skinnjakken med heldekkende pels inni forelsket jeg meg totalt i da jeg prøvde den for noen uker siden. Men med tanke på prislappen la jeg den fra meg ganske fort. Alexander er ekspert på å skjemme meg bort, så også denne dukket opp blant alle gavene. 

  Dette var noen av mange gaver jeg fikk til jul. Jeg er så heldig! Nå er jeg klar for å legge fra meg julen for i år, og ser frem til et nytt år og nye begynnelser. Allerede 16.januar reiser Alexander og jeg til Paris, da dette var julegave fra meg til han. Ellers har jeg både varmere tider og masse annet å se frem til.

 • 30.12.2013
 • //
 • Kl.21:34
 • //
 • Interiør
 • //
 • 3 kommentarer
 • Strålende start

  Hei, og god morgen! Responsen etter mitt første innlegg i går var overraskende bra. Ikke bare var det over tusen innom på bare noen timer, men jeg har fått så enormt mye positiv feedback. Det får meg virkelig, virkelig til å smile:-) 

  Jeg har allerede vært oppe en god stund, siden jeg må fyke til toget om bare noen minutter. En syv timers jobbvakt står for tur. Det føles egentlig helt greit, med tanke på at jeg har både noen dager fri og en fortryllende nyttårsfeiring i vente. 

  Vi skrives selvfølgelig når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Men i mens jeg er borte kan jo dere som ikke allerede har vært innom, sjekke ut instagramprofilen min. Der har jeg egentlig vært ganske flink til å oppdatere jevnlig det siste året. Du finner meg der med navnet "krifs". Ellers ønsker jeg alle en kjempe fin dag! 

 • 30.12.2013
 • //
 • Kl.10:15
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 5 kommentarer
 • Om meg

  Hei! Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen. Jeg er 19 år gammel, og bor i leilighet på Jessheim med kjæresten min, Alexander. 

  De aller fleste som kjenner meg vet at jeg allerede har vært borti bloggmiljøet tidligere, men sluttet som så mange andre. Blogg har vært av stor interesse for meg så lenge jeg kan huske, og jeg har alltid hatt en liten baktanke om at en dag må også jeg begynne for fullt - både for å ytre meninger og interesser. Siden denne tanken ble luftet for ikke så veldig lenge siden, har jeg daglig blitt påmint at blogging virkelig er noe for meg. Så nå sitter jeg her; med nyopprettet blogg, en rekke gode tanker og idèer samt en stor dose inspirasjon. Dette skal bli så gøy!

  Til det daglige går jeg siste året på Skedsmo videregående. Etter to år med medier og kommunkasjon, går jeg nå påbyggslinjen. Utenom skole er det stort sett jobb, venner og familie som opptar tiden min. Jeg har to arbeidsplasser: Sportica, et lokalt treningssenter på Kløfta, ikke langt dra der jeg bor. Samtidig jobber jeg på skobutikken Ecco i Karl Johans gate i Oslo. Jeg har, i tillegg til dette, hatt noen modelloppdrag. Det begynte i utgangspunktet med at jeg ble oppdaget på Facebook for noen år tilbake. I takt med at nye, godtarbeidene bildet dukket opp, kom også flere forespørsler. Det har likevel vært ganske rolig på denne fronten etter at jeg opererte i vår, da kroppen brukte litt tid på å komme seg hundre prosent igjen. 

  Alexander er personen er tilbringer aller mest tid med, noe som er ganske naturlig, ettersom vi i høst flyttet sammen. Vi bor i nærheten av både venner og familie, dette gjør det enkelt for oss å opprettholde god kontakt med dem alle - noe som er veldig viktig for oss begge. 

  Jeg har alltid interessert meg for mote. Samtidig er jeg en livsnyter, og elsker alt livet har å by på. Etter at jeg flyttet for meg selv har også interiør fått sin plass. Alt dette er naturligvis ting som vil gjenspeiles på bloggen. Håper dette treffer noen av dere, og at dere ønsker å følge meg videre. Ellers vet jeg at mamma savner å ha jenta si hjemme, og at hun er overlykkelig for at hun kan følge med på mye av det jeg gjør.  • 29.12.2013
 • //
 • Kl.19:39
 • //
 • Om meg
 • //
 • 16 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no