Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Fra dagboken #4

· FRA DAGBOKEN MIN 3. DESEMBER 2014 ·Det kjennes ufattelig godt å krysse av nok en dag på kalenderen. Samtidig blir jeg utmattet, og det lille snevet av glede forsvinner så fort jeg ser de uendelige, resterende dagene. Jeg blir både sliten og stresset av bare tanken på at jeg ikke aner hvor mange av dem jeg blir nødt til å stryke over. Hvor mange dager, uker, måneder eller år? Hvor mange sekunder og minutter!? Sannsynligvis langt flere enn hodet mitt klarer å akseptere nå. Jeg lever for kontroll og rutiner, men å vite at fremtiden ikke ligger i mine hender er nesten uutholdelig. Tenk om jeg føler meg like ubrukelig, verdiløs og sliten om ti år...

 • 31.08.2016
 • //
 • Kl.19:09
 • //
 • Om meg
 • //
 • 1 kommentar
 • Fem sminkefavoritter  · FAVORITTER FRA SMINKEVESKEN · 

  Noen har etterspurt et innlegg hvor jeg viser sminkeproduktene jeg bruker. Ettersom mye varierer fra til til annen, tenkte jeg det beste ville være å plukke ut fem av favorittene. Dette er sminke jeg på det varmeste kan anbefale!

  1. Highlighter fra Mac
  Fargen heter soft and gentle, og jeg skrev nylig om det HER. Det har allerede blitt en favoritt - jeg har virkelig aldri opplevd maken til highligter. Sitter hele dagen, gir en perfekt glød og fargen er nydelig.

  2. Pudderfoundation fra BareMinerals
  Dette har jeg skrevet om, og skrytt opp i skyene, mange ganger her på bloggen - og det med god grunn! Selv bruker jeg ikke flytende foundation, men kun denne! Resultatet blitt matt, dekkende og produktet er dessuten helt supert å jobbe med. Jeg har i fargen medium tan.

  3. Concealer fra L.A. Girl (som jeg bruker til konturering)
  Denne kjøpte jeg på eBay for en tid tilbake (sammen med en lys, som jeg forøvrig også sverger til). Selv bruker jeg den til å konturere kinnbein og nese, og synes den er blant de beste jeg har prøvd av de flytende variantene. Til hverdags bruker jeg ofte bare solpudder fra Bahama Mama, men denne er veldig fin når jeg ønsker å markere litt ekstra.

  4. Leppestift fra Mac
  Det er ingen hemmelighet at leppestiftene til Mac er uslåelig. For tiden elsker jeg fargen Satin Cherish.

  5. Highlight & contour fra NYX
  Matt, lett og supert å ha med i vesken. Billig er det også!

 • 30.08.2016
 • //
 • Kl.21:57
 • //
 • Sminke
 • //
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk #18

  Hei  De forgående dagene har vært litt mer hektisk enn først antatt. Det ser ut som denne trenden fortsetter, men nå er jeg heldigvis litt mer forberedt, slik at jeg ikke bare blir borte i en og en halv dag. Det er altså bare en litt tettpakket agenda som har vært grunnen til fraværet mitt deler av lørdag og i går. I dag er det mandag, og uken som gikk skal selvfølgelig oppsummeres!  · KRIFS PÅ INSTAGRAM ·​

  Ukens opptur:
  I år har jeg valgt et nytt fag som jeg skal bli lærer i, i tillegg til norsk. Jeg har valgt KRLE, og første inntrykket mitt er så vanvittig bra! Jeg blir så engasjert, og synes dessuten det er så spennende med religion og livssyn, at hele faget gjør meg oppriktig glad. Jeg ser frem til timene vi har på skolen og leser gjerne i timevis av egen interesse. Det er så gøy!  Ukens nedtur:
  Det har vært lite fritid denne uken, noe som har vært litt slitsomt. Samtidig vet jeg at jeg får igjen for hardt arbeid, så i utgangspunktet er det vel ikke det verste - bare litt tungt når det står i.

  Ukens kjøp:
  KRLE bøker! Det høres sikkert kjempe nerdete ut, men de bøkene jeg har kapret meg, har jeg viet mye tid til denne uken.

  Ukens plagg:
  Jeg har endelig fått tatt i bruk kåpen min. Temperaturen har sunket ekstremt bare de siste ukene, så akkurat nå holder den meg akkurat passe varm.  · KÅPE HER (annonselenke) ·​

  Ukens craving:
  Skittles! Takk Gud for at det er vegansk godteri.

  Ukens tanke:
  I det siste har jeg tenkt mye på hvordan jeg vil fremstå som menneske. På jobb møter jeg mange ulike personligheter - de med uendelig kjærlighet, til de sinte og lite imøtekommende. Hvordan vi fremstår blant ukjente er noe jeg mener alle burde tenke over. Samtlige en møter har bagasje - noen tyngere enn andre, så hva er i veien for et ekstra smil, et ekstra hei eller en hyggelig kommentar til noen du ikke kjenner? Det gjør noe med både de du møter, og selvfølgelig deg selv. Jo mer positiv du er til tilværelsen, jo bedre vil den sannsynligvis bli.  Noe jeg gleder meg til:
  Til helgen er jeg alene, da Niklas skal bort. Jeg har likevel så mye morsomt på agendaen: Både broren og nevøen min fyller år i september, så de skal feires på dagen på lørdag. Senere på kvelden er jeg invitert i en bursdag til ei venninne. Jeg har virkelig troen på denne helgen! Skal selvfølgelig være ivrig med kameraet.

 • 29.08.2016
 • //
 • Kl.21:21
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Jobblørdag  · DEN PERFEKTE KÅPEN TIL HØSTEN FINNER DU HER (annonselenke) ·

  Favorittdagen i uken er her - lørdag er deilig! Til tross for at jeg skal jobbe, tror jeg dette kommer til å bli en både innholdsrik og fin dag. Etter endt jobbvakt skal jeg endelig se Anne igjen. Hun studerer på Ås, så det blir dessverre litt for lenge mellom hver gang vi ses nå som skoleåret er i gang. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å ha litt kvalitetstid - vi har jo så alt for mye skravling å ta igjen.  Jeg ville bare titte innom før jeg fyker avgårde. Niklas og jeg skal faktisk handle inn litt til leiligheten før jeg begynner på jobb. Noe av det jeg la ut i gårsdagens innlegg (HER) skal endelig i hus! Vi skrives i kveld 

 • 27.08.2016
 • //
 • Kl.11:07
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Ønsker til leiligheten
  1 HER / 2 HER / 3 HER
  4 HER / 5 HER / 6 HER
  7 HER / 8 HER / 9 HER
  10 HER / 11 HER / 12 HER
  13 HER / 14 HER / 15 HER
  16 HER / 17 HER / 18 HER

  Så fort høsten nærmer seg, åpner jeg plutselig øynene for interiør igjen. Sene vinkvelder, lese bøker under teppet i sofakroken, middagsgjester - innemiljøet blir stort sett viktigere for meg, ettersom vi oppholder oss der mye mer enn om sommeren. Niklas og jeg har planer om å friske opp litt i stuen denne sesongen - bare noen små detaljer som vi tenker at vi utgjøre en hel del. Tankene heller mot noe lignende av det over. Nye puter (de brune), teppet, krakken, bildet, en av stolene og hånden fra HAY er det vi har planer om å kjøpe i første omgang. Dette blir så bra! Jeg skal selvfølgelig vise frem når nye innskudd er i hus 

 • 26.08.2016
 • //
 • Kl.18:24
 • //
 • Interiør
 • //
 • 2 kommentarer
 • Senest stilte

  Om det i det hele tatt er mulig, så er jeg støl i alle muskler i kroppen i dag. Dønn ferdig! Jeg tok en skikkelig opprydning i klesskapet i går - og da snakker jeg  et ordentlig kvitte-meg-med-mest-mulig-prosjekt: Cirka hundre plagg har jeg solgt allerede, og nærmere tre hundre plagg har jeg gitt til veldedighet. Det føles fantastisk, men også litt tomt. Skapene og stativene er ikke lenger overfylte, og absolutt alle klær er sortert etter farge og anledning. De fem timene jeg holdt på i går ga absolutt resultater! Nå skal jeg snart køye etter en lang dag. Skole, levering av klær og litt innkjøp til skoleåret er noen av gjøremålene som har fylt dagens agenda. Men før hodet treffer puta, vil jeg dele senest stilte med dere.  · SENEST STILTE FRA KOMMENTARFELTET ·

  Studerer du i år?
  Ja, jeg skal selvfølgelig fortsette på lærerstudiet. Vi begynte på mandag.

  Går du fortsatt på HiOA i Oslo? Har begynt der selv, men har du ikke vært med på fadderuken osv. denne uka?
  Det gjør jeg! Jeg var ikke fadder, derfor var jeg ikke med på opplegget i forrige uke. Det holdt med det første året for min del.

  Er du fornøyd med studiene og de du studerer med?
  Ja, jeg er det. Jeg vet jo at jeg har valgt noe jeg virkelig vil. Til tross for at jeg er veldig skolelei selv, så er det noe jeg kommer til å være veldig takknemlig for når jeg er ferdig utdannet lærer. De jeg studerer med er helt topp - en skikkelig bra gjeng! Jeg har selvfølgelig funnet min plass og de jeg klaffer aller best med også.  Hvor lang tid brukte dere på hele toppturen til Trolltunga? Gikk det greit for deg med tanke på å ha nok energi, eller ble du sliten underveis? Ikke noe slemt ment altså. Å gå en slik tur kan jo være tøft for hvem som helst.
  Det var helt fantastisk! Vi brukte fire timer opp, også var vi der oppe en stund før vi gikk ned igjen. Brukte like lang tid den veien også faktisk, ettersom Niklas først fikk vondt i knærne, og så ble jeg like ille. Å gå så bratt nedover i en lang periode, uten å ha noen toppturer i kroppen fra før, tærer på knær. Niklas ble faktisk mer sliten enn meg, spesielt opp. Men fordelen min er at jeg er mye lettere, så det å gå i motbakke gikk overraskende bra, faktisk.  Hvor er kjolen din fra? Kjempelekker!
  Så koselig at du synes det. Tusen takk! Det er i utgangspunktet en jakke som jeg har brukt som kjole. Satt inn en sikkerhetsnål i tillegg til knytingen for å være på den sikre siden. Et supert triks for å kjøre en ny vri på en litt lenger jakke! Denne er fra Nelly.  Hvor lang tid pleier Shein å bruke på og levere, og har du vært fornøyd med kvaliteten på klærne?
  Sist fikk jeg klærne etter bare noen dager, men tidligere har det tatt opptil en drøy uke. Jeg synes kvaliteten er variert - noe er veldig bra, mens andre ting har ganske tynt stoff. Jeg liker riktignok det tynne stoffet, da jeg synes det gjør seg godt på kroppen. Men mange vil nok beskrive noen av de plaggene som litt dårlig kvalitet. Ingen av klærne har blitt ødelagt hverken av bruk eller i vask, så de holder godt. Mye har jeg hatt i over to år.

  Hvor er genseren din fra?
  Den er fra Shein. Direktelink HER.  Hvor kjøper du aller helst klær?
  Det kommer helt an på - jeg kjøper der jeg finner noe fint, uavhengig av hvilken butikk det er. Alt fra Zara, Bikbok, H&M og Høyer til Nelly og Miinto. I det siste har jeg handlet mest på førstnevnte.

  Hvor er den kule jakken fra?
  Zara!  Kjøper du hårfarge selv? Hvilken farge?
  Ja, som oftest kjøper jeg selv. Går til frisøren et par ganger i året for å friske opp både farge og tupper skikkelig, men utenom det, gjør jeg det hjemme. Jeg kjøper en mørk brun farge, bruker forskjellige merker - ofte det billigste. Tror koden i mange tilfeller er 04 - mokka.  Hvor setter du på vipper?
  Det har egentlig variert. I forrige uke tok jeg hos ei jeg aldri har vært hos før, da hun hadde redusert prisen for en periode. Resultatet ble veldig bra, så jeg kommer nok til å gå til henne flere ganger. Ellers har jeg vært mye hos ei fra Dal - hun er kanskje den dyktigste! Hun gjør det i en liten salong hun har hjemme, og derfor blir prisene fine der også. Mona Helen Engebretsen på Facebook, om det skulle være interessant.

 • 25.08.2016
 • //
 • Kl.21:09
 • //
 • Om meg
 • //
 • 2 kommentarer
 • Fra dagboken #3

  · FRA DAGBOKEN MIN AUGUST 2014 ·  I dag føles hodet lett. Samvittigheten god. Jeg har ikke spist på fire dager, og jeg får følelsen av å være uovervinnelig. Jeg trenger ikke å legge teppet over meg fordi kroppen kjennes tung og ekkel, eller fordi jeg skammer meg over maten som plutselig ligger i magen. Jeg legger meg under teppet fordi jeg er kald - kald av underernæring. Det føles godt å være utmattet etter bare noen få skritt - det betyr at jeg er i ferd med å bli tynnere. Hvert eneste skritt jeg går nå, er et skritt på veien mot målet mitt - som til stadighet strekkes i umenneskelige retninger. Ingen følelse i verden er bedre enn følelsen av å være tom. Tom og tynn. I dag er jeg det - jeg har verdi, jeg mestrer, jeg er glad! Jeg er ett skritt og én dag nærmere å nå målet jeg er overbevist om at må være destinasjonen en eller annen gang i fremtiden: Å være så tynn at jeg ikke eksisterer lenger.

 • 24.08.2016
 • //
 • Kl.20:53
 • //
 • Om meg
 • //
 • 3 kommentarer
 • Seven beauty hacks #2

  · LES DEL ÉN HER ·

  ♥ Er du som meg, og får ettervekst en gang i blant, vil jeg anbefale å bruke en mørk øyenskygge på håret inntil hodebunnen. Fargen vil kamuflere den lyse etterveksten. Ellers er oppsatt hår alltid en enkel løsning som skjuler mer enn å ha håret ned.

  ♥ Når vi først er inne på hårfarging, er jeg nødt til å tipse om vaselin i prosessen. Smør det i pannen og andre steder hvor hårfargen gjerne uønsket setter seg. Når du er ferdig fjerner du vaselinen, og dermed slipper du fargekanten på huden. Husk også at farge fjerner farge. Selv sparer jeg alltid litt, og går over med hårfarge på en bomullsdott der jeg vil fjerne farge på huden - for eksempel i nakken, på ørene og i pannen.  ♥ Bruk en rettetang på skjortekragen dersom tiden er knapp, eller du ikke eier strykejern. Raskt, effektivt og enkelt!

  ♥ Bruk highlighter både over og under brynet for å fremheve i enda større grad. Selv har jeg ikke spesielt massive bryn, og vil helst gjøre de så markerte som mulig, uten å bruke for mørk farge på dem eller overtegne.  ♥ Nå som høsten er rett rundt hjørnet, følger også ull og andre deilige stoffer. Problemet er bare at mange av slike plagg gir, i hvert fall meg, fryktelig statisk hår. Jeg sprayer alltid litt hårspray i hendene og drar de gjennom håret for å unngå hår i alle retninger. Tørrsjampo er også er god løsning!

  ♥ For en sterkere farge på øyenskyggen, bør du fukte kosten du påfører med.

  ♥ Søler du mascara; vent til den har tørket helt, og deretter fjern med en q-tips - det ødelegger ikke hele sminken.

 • 24.08.2016
 • //
 • Kl.09:16
 • //
 • Hår og skjønnhet
 • //
 • 1 kommentar
 • Nytt design  Som kanskje noen har lagt merke til, har jeg oppdatert designet her på bloggen litt. Det er riktignok hverken jeg som har designet eller kodet, men forandringen er der uansett. I hovedsak ønsket jeg forandringer på mobilutgaven, da jeg regner med at de fleste leser fra nettbrett eller smarttelefon - og det har jeg fått!  · MOBILUTGAVEN ·

  Jeg synes det ble både enkelt og stilrent. Aller finest er det fortsatt på PC, synes jeg, men jeg liker godt mobilutgaven også. Jeg er fortsatt litt usikker på en del ting - som header og om jeg ønsker å ha navnet mitt øverst eller ikke. Hva jeg lander på, får tiden vise.  Ellers har jeg hatt en hektisk dag. Ettersom jeg har fri fra skolen, eller studiedag, i dag, har jeg jobbet på Big Bite. Planen er å fortsette å jobbe der fremover når tiden strekker til og skoleplanen min tillater det, selvfølgelig. Resten av kvelden skal dedikeres i senga; serier og fullstendig avslapping - endelig! Nyt resten av dagen. Vi skrives i morgen - da kommer det et utdrag fra dagboken igjen!

 • 23.08.2016
 • //
 • Kl.19:18
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 2 kommentarer
 • Vipper igjen - endelig

  · BILDENE ER TATT FEM DAGER ETTER PÅSETTING ·

  Nå er det godt over ett år siden jeg tok vippeextensions sist, og fikk plutselig er innfall om å gjøre det igjen i forrige uke. Ikke mange timene etter hadde jeg bestilt time. Jeg hadde nesten glemt hvor både befriende og deilig det er å våkne litt freshere hver eneste morgen. Dessuten sparer jeg en haug av tid, for hvis jeg først bruker øyesminke, så setter jeg alltid på løsvipper. Nå skal det sies at jeg ofte ikke gidder sminke øynene i det hele tatt, men jeg føler meg en million ganger finere med litt mer markerte øyne. Nå er jeg vel bitt av vippebasillen igjen, tenker jeg ♥

 • 23.08.2016
 • //
 • Kl.09:56
 • //
 • Sminke
 • //
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk #17

  Ukens opptur:
  En vellykket kveld på lørdag. Jeg var ganske skuffet da vi var ute første fredagen på Jessheimdagene, men denne helgen veide virkelig opp. Vi hygget oss glugg   Ukens nedtur:
  Jeg kan ikke si annet enn at det har vært litt kjedelig at det har vært siste uken før skole. Samtidig har jeg så absolutt kost meg og gjort det beste ut av den, så i utgangspunktet har jeg ingenting å klage over.

  Ukens film/serie:
  The Vampire Diaries surrer fortsatt de gangene jeg ser på noe. Jeg elsker den serien, og blir helt revet med, til tross for at jeg vet nøyaktig hva som skjer. Ellers har Niklas og jeg sett den andre sesongen av Broadchurch, som nettopp ble lagt ut på Netflix. Anbefales om du føler du har sett alt!

  Ukens kjøp:
  Girlfriend jeansen (innlegg HER).  Ukens plagg:
  En dressbukse fra H&M, som forøvrig også er ny. Den er så komfortabel, men ser samtidig ordentlig og fin ut. Elsker den!  - Kåpen finner du HER (annonselenke) -

  Ukens craving:
  Speltlomper med ost, ketchup og grønnsaker. Yum!

  Ukens bilde:
  Bildet av disse flotte jentene og meg. Jeg er så heldig som har så fine og gode venninner   Ukens tanke:
  Jeg har tenkt mye på hvor heldig jeg er. Heldig fordi jeg har så mange fine mennesker i livet mitt. Jeg smiler på jobb, på skolen, i vennegjengen, hjemme, med familien - overalt. Takket være de jeg har rundt meg føler jeg meg alltid trygg og inkludert 

  Noe jeg gleder meg til:
  Fjellturer i høst. Vi har allerede spikret litt i september, og jeg har troen på at det blir deilig for både hodet og kroppen - især siden den hektiske hverdagen er i gang for fullt på den tiden.

 • 22.08.2016
 • //
 • Kl.20:10
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Elsa and Rose  Til tross for at sommeren er på hell, valgte jeg denne bikinien fra Elsa and Rose Swimwear (som har byttet navn fra To die for), etter et lite samarbeid. Især bikinitoppen tenker jeg at gjør seg godt under vanlige klær uansett. Dessuten er det fint å ha bikinien for neste år klar allerede. Plutselig dukker det opp noe i vinter som krever badetøy også - så jeg tenker at den kommer godt med uavhengig av årstid på nåtidspunkt.  Jeg tok størrelse XS i trusa og M i overdelen. Sistnevnte knytes jo så stramt som det trengs uansett, så jeg ville være safe med tanke på cupen. Heldigvis satt begge deler supert på kroppen

  - Hjemmesiden til Elsa og Rose Swimwear finner du HER -

 • 22.08.2016
 • //
 • Kl.08:54
 • //
 • Mote
 • //
 • 1 kommentar
 • En fantastisk lørdag  Som nevnt hadde vi en god vennegjeng på vors hjemme hos oss i går, før vi tok turen ut på Jessheim. Vi startet som fem, men plutselig var vi nesten ti stykker - hvor alle var med på å lage herlig stemning. Med et litt halvveis kamera i mørket, knipset jeg noen bilder, men noe er vel bedre enn ingenting?  • 21.08.2016
 • //
 • Kl.19:40
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 2 kommentarer
 • Tilbake til realiteten  Plutselig var søndagen her, og allerede i morgen er det tilbake til skolebenken og realiteten. Jeg skal innrømme at jeg gjerne skulle hatt noen uker til med bare jobb og hygge, men det har vært knall så lenge det varte. Jeg har dessuten planer om å jobbe litt utenom skolen fremover, da jeg forhåpentligvis har noen studiedager hver uke.

  Ferien og helgen ble rundet av på så god måte som mulig i går. Vi samlet en god vennegjeng hjemme hos oss, hvor vi vorset og koste oss, før vi tok turen ut på Jessheim. Denne lørdagen var det masse mennesker og uslåelig stemning ute, så vi hadde det helt topp fra start til ende. Jeg tok noen bilder her hjemme i går, som jeg tenkte å vise senere i dag. Nyt søndagen enn så lenge 

 • 21.08.2016
 • //
 • Kl.14:02
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 7 kommentarer
 • Ny favoritt  Jeg har vært på jakt etter en type boyfriend jeans i det som føles som en evighet. Stort sett bader jeg i alle jeg prøver - og det ser overhodet ikke bra ut! Men i går fant jeg denne på H&M, merket med girlfriend og dessuten i størrelse 32. 34 blir ofte for stort, så derfor levde håpet om at denne kanskje ville sitte fint - løst, men ikke for løst.  ... og det gjorde den, etter min mening. Et etterlengtet plagg i garderoben!  Over til noe litt annet; speilreflekskameraet mitt har tatt kvelden. Jeg har bestilt nytt kamera, som kommer allerede til uken. Jeg har forsåvidt bare brukt et digitalkamera de siste ukene, men nå kjenner jeg på trangen til å få litt ordentlige bilder igjen - med både stativ, fjernkontroll og selvfølgelig høyere kvalitet. Det åpner mulighetene for å ta bilder litt andre steder enn innendørs når jeg må ta bildene selv. Så veldig snart blir heldigvis bildene mine litt mer variert her inne 

 • 20.08.2016
 • //
 • Kl.12:30
 • //
 • Mote
 • //
 • 5 kommentarer
 • A few snaps  - KRIFS på Snapchat -

  God morgen! Jeg er i ferd med å fyke avgårde til jobb. Nok en dag på Big bite står for tur, før jeg har planer om en skikkelig treningsøkt i ettermiddag. Den siste tiden har stort sett bestått av nettopp de to tingene, men i morgen skal jeg endelig bruke kvelden på å piffe opp eget utseende litt. Gleder meg til å vise frem, så følg gjerne med 

 • 17.08.2016
 • //
 • Kl.09:55
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 4 kommentarer
 • Nye innskudd i sminkesamlingen  Som så vidt nevnt i går, er nye innskudd til sminkevesken noe av det jeg handlet den forgående uken. Og ettersom dette virker å være helt fantastiske produkter, er jeg nødt til å vise de frem her.

  Highlighter: Soft and gentle
  Etter å ha sett en rekke looks med denne highligteren kunne jeg ikke dy meg. Flere har garantert hørt om, eller sett denne før. Håper den er like fin på meg som på de andre jeg har sett. Da jeg testet i butikken så den ut til å være helt fantastisk! Jeg gleder meg til å prøve den ordentlig etterpå.

  Leppestift: Satin Cherish
  De som har lest bloggen en stund vet at jeg alltid har sverget til Satin Spririt, men nå tror jeg jammen den har fått en konkurrent. Cherish er litt lysere enn Spirit, og gjør seg derfor bedre til en litt mer naturlig og hverdagslig look. Denne kommer definitivt til å være mye på leppene mine fremover!

 • 16.08.2016
 • //
 • Kl.10:12
 • //
 • Sminke
 • //
 • 6 kommentarer
 • Uken som gikk #16

  Hei! Før i går hadde jeg noen dager opphold fra bloggen, rett og slett av den enkle grunn at jeg jobbet og var sliten. Den tiden jeg hadde hjemme, trengte jeg til å slappe av og bare pleie kroppen. Noen ganger trengs det, og det har vært godt! Jeg har likevel tenkt til å fortelle litt om den foregående uken nå, i det som har blitt min tradisjon her hver mandag   Ukens opptur:
  At solen har vært fremme og jeg har kunnet lufte både tær og bein ved et par anledningen. Jeg vil holde fast ved sommeren for alltid! Måtte denne høsten komme så sent.  Ukens nedtur:
  Niklas og jeg hadde lyst til å sjekke ut livet på fredag, ettersom jeg skulle jobbe på søndag og helst ville unngå å ta den helt ut dagen i forveien. Dessverre levde ikke første fredag på Jessheimdagene opp til forventningene; det var rett og slett dårlig liv og kjedelig. Jeg som har sett frem til disse dagene så lenge! Krysser fingrene for at det blir bedre til helgen, da har vi nemlig invitert til vors med en god, god gjeng her hjemme.

  Ukens kjøp:
  Jeg har faktisk handlet noen plagg denne uken, og det skal jeg selvfølgelig vise frem så snart tiden strekker til. Ellers har jeg kjøpt litt ny sminke, som kanskje er det jeg er aller mest fornøyd med. Det kommer i et eget innlegg i morgen   Ukens plagg:
  Jeg har stort sett brukt enten koseklær, jobbklær eller treningstøy, men jeg tror jeg holder en knapp på t-skjorten under denne uken. Den er så kul, og dessuten herlig å sprade rundt i.  - T-skjorten finner du HER (annonselenke) -​

  Ukens matopplevelse/craving:
  Uten tvil krydrede grønnsaker toppet med ost! Herregud, vann i munnen...  Ukens tanke:
  Jeg har tenkt mye på at jeg tror det er opp til meg om jeg er lykkelig eller ikke. Hodet mitt har vært på villspor i mange år, og det har åpenbart ødelagt; vært en stopper for mye glede. Jeg må lære meg å tenke positivt og hva som er best for meg, kroppen min og helsen min. Gjøre det som gjør meg glad!

  Noe jeg gleder meg til:
  Lørdag! Jeg har troen på at Jessheimdagene og en herlig vennegjeng skal sørge for at det blir en uforglemmelig kveld.

 • 15.08.2016
 • //
 • Kl.21:52
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Fra dagboken #2

  - Fra dagboken min 9. november 2014 -  Av og til tenker jeg på hvor sterkt jeg ønsker ting. Ikke på hvor sterkt jeg ønsker å avstå fra mat eller hvor mange kilometer jeg skal løpe så fort ingen kan stoppe meg, for det forsvinner ikke fra hodet mitt noen gang. Jeg tenker på andre ting: Ting jeg pleide å elske og ting som var en helt naturlig del av meg og den hverdagen jeg en gang levde.

  Jeg tenker på at jeg har lyst til å gi venninnene mine en god klem uten at jeg får panikk fordi det er noen andre enn mamma. At jeg har lyst til å ta ned håndkleet fra speilet mens jeg dusjer, uten å være redd for hva som møter meg. At jeg har lyst til å takke ja til den bursdagsfeiringen, til tross for at den fucker opp agendaen som jeg selvfølgelig har tenkt til å følge slavisk den dagen, som alle andre dager. At jeg har lyst til å spille håndball igjen. At jeg har lyst til å glemme alle tall, lister, regler og rutiner som eksisterer i hodet mitt og i boken min. At jeg har lyst til å våkne opp uten at det første som bekymrer meg er hva jeg spiste sist eller hva jeg blir nødt til å spise til frokost.   Uansett hvor mye jeg ønsker, genuint prøver eller vil, klarer jeg det ikke. Lenkene av en sykdom, eller som jeg liker å kalle det; tryggheten, holder meg tilbake. Akkurat i dag synes jeg det er vondt å ikke lenger klare å gjøre det jeg elsket. Mens i går, den foregående uken og stort sett hele tiden, så er det reglene, rutinene og alle tingene som blir gjort på min måte, det som er meningen med livet.

  Men én dag skal jeg gi alle jeg er glad i en varm kveld, bare fordi jeg har lyst og fordi både de og jeg fortjener det. Jeg skal skal se meg selv naken i speilet, smile og tenke at jeg er fin. Jeg skal takke ja til bursdagsfeiringen fordi jeg har lyst, og fordi jeg kommer til å angre om jeg lar være. Jeg skal spille håndball igjen, om det så bare er for én dag. Jeg skal brenne boken med regler og næringsinnholdet i de tusenvis av matvarene jeg grundig har studert. Brenne og glemme! Én dag skal jeg våkne opp, tenke at jeg er takknemling. Tenke at jeg er god nok som jeg er. Tenke at dagen jeg er i ferd med å møte kommer til å bli latterlig bra. Tenke at jeg er lykkelig fordi jeg er meg!

 • 14.08.2016
 • //
 • Kl.22:26
 • //
 • Om meg
 • //
 • 1 kommentar
 • Oppskriften alle vil elske

  - Brownies muffins -

  Jeg er fullstendig klar over at jeg har delt oppskriften på disse tidligere, men det begynner allerede å bli et par år siden. Ettersom de er såpass gode, aldri slår feil når jeg serverer dem og dessuten er kjempe enkle å lage, er jeg nødt til å dele igjen.  Alt du trenger til cirka 15 muffins er:
  ♥ 2 egg
  ♥ 3 dl. sukker
  ♥ 100 gram smør
  ♥ 2. dl mel
  ♥ 3-4 ss. bakekakao
  ♥ 1 ts. vaniljesukker
  ... og muffinsformer, selvfølgelig.

  Visp eggene og sukkeret sammen først (det trenger ikke å bli eggedosis), før du tilsetter smeltet smør og resten av ingrediensene.  Fordel i muffinsformer og stek på 200 grader i cirka 13 minutter.

  Håper det smaker 

 • 10.08.2016
 • //
 • Kl.22:45
 • //
 • Mat
 • //
 • 2 kommentarer
 • Seneste

  Realiteten og hverdagen slo meg rett i ansiktet da jeg klarte å forsove meg til jobb klokken 11 i går. Altså, hvordan er det mulig? Heldigvis løste det seg veldig fint, og jeg klarte heldigvis å senke skuldrene da jeg kom en halvtime for sent - takket være en sjef som bare måtte le av meg. Det er tross alt godt gjort å klare det uten å ha vært på en trall dagen i forveien. Dagen ble avsluttet med en god treningsøkt, som gjorde at jeg sovnet som et barn i går og er dermed i tipp topp form i dag. Oppe tidlig, god tid og godt humør allerede nå, tyder på at dette kan bli en fin dag.  Jeg skal avgårde på jobb om ikke så alt for lenge. I dag har jeg forberedt et innlegg til jeg kommer hjem, så det kommer en oppdatering i kveld. Enn så lenge har jeg endelig fått satt sammen litt bilder fra Instagram den siste tiden, som lovet.
  Brygga i Bergen / Toppen av Fløibanen i Bergen / Brygga i Bergen  På vei til Trolltunga / Ved Trolltunga / Fergekaien i Tørvikbygd  I Voss / Ruccola i Bergen / Når ullgenserer en en del av sommerantrekket...  Lillehammer / Mira med på fjelltur / Utenfor Moods of Norway i selveste Stryn

 • 10.08.2016
 • //
 • Kl.07:34
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk #15

  Mandag, ny uke og dermed tid for å oppsummere den foregående   - Jakken finner du HER (annonselenke) -

  Ukens opptur:
  At jeg har kommet skikkelig i gang med trening igjen. Nå er motivasjonen tilbake, og jeg synes faktisk det er deilig å svette ordentlig fra seg. Energien og humøret blir dessuten så mye bedre når aktivitet er en større del av hverdagen.  Ukens høydepunkt:
  Middagsgjester på fredag. Niklas og jeg inviterte foreldrene hans på vegetar, og jeg både tror og håper det falt i smak. Tenkte jeg skulle skrive litt om det i et senere innlegg. Ettersom jeg er så hekta på kinesisk for tiden, ble det en litt mer komplisert variant av det jeg la ut tidligere i uken, HER.  Ukens øyeblikk:
  Rett etter første gjennomførte treningsøkt denne uken. Svetten rant og beina skalv, men det var helt fantastisk. Den energien bare trening kan gi, den er uslåelig.

  Ukens nedtur:
  At Niklas er tilbake på jobb. Jeg har jobbet en del selv også, men har likevel mer fri enn han. Denne sommeren har vært så fin, og aller helst skulle det vært mulig å holde på den litt til.  Ukens film/serie:
  Jeg har faktisk begynt å se The Vampire Diaries igjen, og er cirka halvveis i første sesong. Ettersom jeg ikke har sett den siste sesongen, bestemte jeg meg for å se alt på nytt, siden er så lenge siden jeg så de foregående. Ellers så Niklas og jeg The Awakening forleden dag, og den var faktisk veldig bra. Litt skummel, men hadde likevel en god handling som veide opp for skvettingen som jeg ikke er særlig begeistret for.

  Ukens kjøp:
  Jeg bestilte meg noen nye innskudd til garderoben i helgen. Krysser fingrene for at det dumper ned i postkassen veldig snart - for jeg er så spent! Dessuten hentet jeg noen klær på posten denne uken også. Håper været tillater meg å vise frem litt igjen snart. Det er alt for lenge siden jeg var ute og tok bilder for å vise frem klær.

  Ukens plagg:
  En blazer jeg kjøpte fra Shein for lenge siden, men som jeg har tatt flittig i bruk igjen denne sommeren. Det er noe med meg og å få dilla på ting - enten det er mat, klesplagg, sanger eller noe helt annet. Jeg bruker noe, hører på noe eller spiser noe veldig mye, helt til jeg blir skikkelig lei og må glemme det for en periode. Plutselig kan jeg bli hektet på det igjen - som jeg har blitt med denne blazeren.  Ukens craving:
  Annet enn kinamat: Ananas!  Ukens matopplevelse:
  Jeg har ikke smakt noe nytt som virkelig har satt sine spor denne uken.

  Ukens bilde:
  Jeg har vært alt for lite ivrig med kameraet den forgående uken, så jeg har vel i grunn ikke tatt noen spesielle bilder. Lover å være flinkere den kommende tiden. Nå begynner jeg å komme litt inn i rutiner igjen, noe som gjør det litt enklere å disponere tid og agenda.

  Ukens tanke:
  Turer i fjellet og naturen. Som nevnt, har jeg blitt helt frelst av det landskapet som er rundt omkring i Norge, og nå higer kroppen etter å komme seg ut igjen. Vi planlegger flere turer, men dessverre skjer det så vanvittig mye nå i august, så vi får ikke satt av en hel helg før i september. Jeg skal i hvert fall sørge for at denne høsten skal inneholde mye friluftsliv.  Noe jeg gleder meg til:
  Jessheimdagene! Det begynner allerede på torsdag, men jeg tenker at høydepunktene vil foregå de to neste helgene. Jeg har troen på at denne gangen kommer det til å toppe seg, da det virker som det er lagt ekstra mye planlegging og arbeid i årets tradisjon her på Jessheim.

 • 08.08.2016
 • //
 • Kl.22:03
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Når høsten nærmer seg  For en både deilig og fin helg jeg har lagt bak meg nå. Alt fra middag og hygge til skikkelig hard innsats på Spenst - det føles fantastisk godt! Nye blomster i hus fra Niklas også - nå kan uken bare begynne!​  - Kåpe HER (annonselenke) -

  Ikke bare er vi i gang med en ny uke, men plutselig venter er en ny årstid venter oss også. Høsten er så absolutt sesongen for klær og mote: lag på lag, tykke skjerf, smakfulle kåper, boots - jeg kunne fortsatt i en evighet! Jeg har allerede kapret meg kåpen over - den er så fin. Gleder meg til å vise den frem ordentlig når temperaturen synker og jeg faktisk kan ta den i bruk. Jeg er jo et sommermenneske uten like, men deilige plagg og frisk, skarp høstluft må være det beste med at sommeren tar slutt.

 • 08.08.2016
 • //
 • Kl.11:38
 • //
 • Mote
 • //
 • 1 kommentar
 • Favorittfilmer

  Søndag - den store late-seg-dagen, som ofte inkluderer film, snacks og kos. Sånn er det i hvert fall ofte her i hus. I dag har vi riktignok vært både effektive og flinke - en deilig treningsøkt og en del frisk luft har stått på agendaen, og da føles det ekstra godt å runde av dagen, uken og helgen med en film på skjermen.  Jeg regner ikke med at Niklas og jeg er alene om å alltid slite med å finne film de gangene vi har lyst til å se. Derfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter, så kanskje det blir litt lettere for akkurat deg å velge neste gang   Ørkenblomsten

  Vond, viktig og vanvittig bra. Denne filmen har gitt meg et enda større perspektiv på livet, og at jeg må vise takknemlighet for hvor og hvordan oppvekst jeg har hatt - for det setter sine spor på deg som menneske.  12 years a slave

  Sterk film. Tittelen taler for seg.   De urørlige

  Kanskje den fineste filmen jeg har sett - denne varmer virkelig hjertet.   The wedding date

  Det er ingen hemmelighet at min store svakhet er romantiske filmer. Denne ender jeg alltid opp med dersom jeg er usikker på hva jeg skal se - til tross for at jeg helt sikkert har sett den hundre ganger. Så vanvittig sjarmerende og får meg alltid til å smile.    The stoning of Soroya M. 

  Denne er så vond, trist, gripende og fin - alt på en og samme gang. Det skjærer i hjertet hver eneste gang jeg ser denne. Uansett er det absolutt en viktig film som virkelig får deg til å tenke.    The holiday

  En kjærlighetsfilm som hører julen med for meg. Jeg skal innrømme at jeg har vanskeligheter for å la være å se den utenom høytiden også. Jeg koser meg alltid fra start til ende med denne på skjermen.    Crazy stupid love

  Love, love, love. Jeg skal ikke legge skjul på at Ryan Gosling på mange måter gjør denne filmen. Den er fantastisk, og jeg elsker underholdningen ved den.    Pretty woman

  Klassiker!   What Maisie knew

  Denne er så umåtelig aktuell og bærer med seg en svært viktig budskap. Til tross for at filmen ikke har en spesiell spenningskurve, er den likevel gripende og veldig fin.   Losing Isaiah

  Den første filmen som har fått meg til å gråte. Det er en stund siden jeg så den sist, men jeg tenker på den hver eneste gang jeg tenker over hvilke filmer jeg virkelig liker - det beviser at den har gjort inntrykk. 

 • 07.08.2016
 • //
 • Kl.22:32
 • //
 • Inspirasjon
 • //
 • 1 kommentar
 • Upostet fra Vestlandet

  Tretten - Geiranger - Stryn - Loen og Lodalen - Våtedalen - Sogndal - Lærdal - Gudvangen - Voss - Bergen - Trolltunga - Eidfjord - Hardangervidda  - Geiranger -  - Stryn -  - Lodalen -  - Våtedalen -  - Sogndal -  - Gudvangen -

  - Voss -  - Hardangervidda -

  Det var siste fra Vestlandet. Herlighet, for en tur! Som jeg uttrykte tidligere, var en sånn type tur noe jeg aldri hadde prioritert om det kun hadde vært opp til meg, men den gang ei: Jeg er forelsket i landet vårt. Fremover gleder jeg meg til å oppleve enda mer av Norge og naturen her sammen med Niklas 

 • 06.08.2016
 • //
 • Kl.20:35
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 1 kommentar
 • Velfortjent

  Puh, for en effektiv uke dette har vært så langt! Jeg har jobbet et par vakter på Big bite, kommet skikkelig i gang med trening igjen og i dag har jeg hatt en ordentlig rydde-og-vaske-dag her hjemme. Niklas og jeg får nemlig besøk av foreldrene hans i morgen. Det blir kinesisk mat (en litt mer komplisert variant av DENNE), vin og hygge. Det skal bli så koselig   Nå slenger jeg beina på bordet for kvelden. Planen er litt snacks, film og fullstendig avslapning med den beste jeg vet!

 • 04.08.2016
 • //
 • Kl.21:14
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 0 kommentarer
 • Svar på det siste spørsmålet om anoreksi

  Da jeg hadde spørsmålsrunde om anoreksi for en tid tilbake, var det i hvert fall et spørsmål jeg ønsket å svare på i et eget innlegg, ettersom jeg tenkte det ville bli nokså langt om jeg skulle få svart så utfyllende som mulig. Etter mye reising, farting og jobbing har det gått fullstendig i glemmeboken, derfor tenkte jeg å ta det opp igjen nå. Alltid bedre sent enn aldri   En av mine nærmeste venninner har fått et tilbakefall, og har rast ned i vekt igjen det siste året. Har du noen tips til hva vi rundt henne kan gjøre for å virkelig hjelpe? Dette er jo runde nummer to, så vi er jo godt kjent med slike småtips og råd som det står overalt. Men jeg tenker på litt dypere, hva som virkelig kan hjelpe. Dette er jo sikkert forskjellig fra person til person, men jeg må bare spørre.

  Først og fremst, tenker jeg som du sier: det er veldig individuelt hva som kan hjelpe og hva som kan gjøre mer skade. Så svaret jeg gir er overhodet ingen fasit, heller noen tips som jeg selv hadde satt pris på og som hadde vært gode for meg. Jeg har heller aldri vært pårørende, men oppi det hele selv, så jeg vet ikke hvor rustet jeg er til å svare i utgangspunktet, men forhåpentligvis vil det være noe å hente.

  - Snakk sammen -
  Jeg vet ikke hvordan dialogen deres er om sykdom, men dersom dere snakker om det, har dere kommet et godt stykke. Selv nektet jeg i flere år for at jeg hadde et problem, og det gjorde det bare verre og verre - før jeg til slutt var på randen av sammenbrudd. Hvis vennskapet er så sterkt at gode samtaler og motiverende ord er på sin plass, tenker jeg at det må være det aller viktigste tipset jeg kan gi. Det at anoreksien skal få løpe fritt i et sykt sinn, vil gjøre sykdommen mer og mer dominerende. Med friske tanker og meninger, får anorektikeren også andre tanker og meninger å ta stilling til.

  - Fortsett å invitere -
  Til tross for at nei er det eneste svaret du får, er det viktig å fortsette. For meg har det ofte vært vanskelig å bli invitert, vanskelig å ta avgjørelsen og vanskelig å si nei. Men når alt kommer til alt, så ville jeg aldri vært foruten å bli spurt. Kanskje en dag får du et ja, eller plutselig er den invitasjonen alt som betyr noe for anoretikeren som føler seg fullstendig verdiløs. Dessuten er det ingenting som varmer mer enn å føle seg inkludert - både når sykdommen står i som verst og på de gode dagene, eller når man begynner å bli friskere.

  - Vær som du er mot andre venner -
  Jeg har aldri ønsket at noen skal synes synd på meg, ta ekstra hensyn eller behandle meg annerledes enn noen andre. Omgangskretsen min har selvfølgelig gjort det til en viss grad, men uten at jeg har lagt merke til det. Jeg har på et tidspunkt blant annet fått vite at mine nærmeste aldri må finne på å kommentere kroppen min, spisevaner eller andres vekt og mat. Jeg har aldri ønsket å være til bry, med det jeg har trodd har vært den enorme kroppen min eller det kompliserte hodet mitt. Derfor tror jeg det er viktig å ikke gjøre den psykisk syke annerledes i forhold til de andre i vennegjengen. Vi er ikke laget av glass - vi tåler en spøk, liker å le og ha det gøy, så lenge det ikke handler om mat og kropp.

  - Unngå å legge opp til matsituasjoner som kan være utfordrende -
  Som nevnt, er det veldig fint å fortsette å invitere, og enda bedre er det å få et ja. Dersom invitasjonen legger opp til å spise sammen, er det også en positiv greie, men jeg tenker likevel at det er greit å tenke over visse ting i disse situasjonene. Selv har jeg alltid fått panikk når andre rundt matbordet har snakket om egen eller andres kropp og vekt. Når jeg spiser må fokuset bort fra maten, og jeg vil aller helst snakke om været eller helt andre ting enn nettopp det jeg putter i munnen og hva det gjør med kroppen. Å kommentere mengder og måten andre spiser på, er også faktorer som gjør opplevelsen vond.

  - Få opp motet på vanskelige dager -
  Som venninne eller venn, er det ikke din oppgave å være mamma, men bare bry deg og støtte. Forhåpentligvis har den som er syk helsepersonell, foreldre eller kjæreste rundt seg som tar seg av den strenge biten, om ikke, er det noe helt annet, selvfølgelig. Til tross for at det som regel ikke er venners oppgave å utfordre, tror jeg det er viktig å være der de aller vanskeligste dagene. Dra på besøk uten å egentlig ha fått et ja (men si i fra på forhånd uansett), gå en tur sammen, se en film, bare vær der.  Jeg kunne fortsatt lenge med de rådene som står rundt omkring, overalt. Men som du selv sier, er det de litt mer kompliserte tipsene som kan være vanskelig å fange opp og i det hele tatt vite at kan være til hjelp. Til slutt må jeg si at det rører meg at denne venninnen deres har så gode venner, som genuint ønsker henne det beste. Du og resten av vennegjengen må være gull! Håper alt blir bra med dere alle 

 • 04.08.2016
 • //
 • Kl.14:52
 • //
 • Om meg
 • //
 • 0 kommentarer
 • En tur for livet

  Tretten - Geiranger - Stryn - Loen og Lodalen - Våtedalen - Sogndal - Lærdal - Gudvangen - Voss - Bergen - Trolltunga - Eidfjord - Hardangervidda

  Trolltunga var hverken i tankene eller på reiseruta vår da vi startet bilferien på Vestlandet. Men ettersom det ble en liten omvei etter Bergen, oppdaget vi at vi hadde mulighet til å ta en natt i Odda, som ligger like ved der turen til Trolltunga startet - og da kunne vi ikke dy oss.

  For en krevende og lang, men likevel uforglemmelig tur. Bare den første kilometeren er det 400 meter stigning - jeg tror det er en god smakebit av hvor tungt det er. 1,1 mil hver vei, men verdt hver eneste lille meter, for dette var virkelig en opplevelse for livet. Anbefales på det varmeste om du har lyst på en skikkelig utfordrende topptur!

 • 02.08.2016
 • //
 • Kl.21:50
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 5 kommentarer
 • Lately through my phone

  God morgen ♥ Jeg er på vei ut døren for å jobbe noen timer på Big bite. Ettersom Niklas er tilbake på jobb, takket jeg ja til et par vakter selv denne uken - så både i dag og i morgen står noen timer med jobbing på agendaen. Nå er dessuten treningsrutinene i ferd med å komme tilbake også, så vi har planer om en aldri så liten økt i ettermiddag - det skal blir fantastisk! 

  Jeg er klar over at det har vært litt ensidig blogging den siste tiden - mye reiseinnlegg og lite annet, og jeg har fortsatt litt upostet. Fremover blir det sannsynligvis litt mer variert, da vi skal holde oss hjemme i hvert fall et par uker til. Uansett; nå tenkte jeg å vise frem litt bilder fra mobilen min, som ikke har blitt postet noe annet sted enn her - noe fra Vestlandet, og noe annet.  T-skjorte i 146, som jeg sparte litt penger på å kjøpe i barnestørrelse (tips om du kommer inn i så små klær) / Nøtter: beste snacksen / Ny bukse fra Peak som jeg elsker  En kveld i Sogndal / Shoes / På vei til Geiranger  Vakre, vakre Lodalen / På hotellet i Geiranger / Fiskemannen i sitt ess  Liten selfie der / Lodalen / Kinamat in my heart  Ny genser fra Peak / Koser oss på Hallandshytta / Koser oss med øl og vin etter en god tur i fjellet
   


 • 02.08.2016
 • //
 • Kl.09:59
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 3 kommentarer
 • Middagstips  Noen av de mest hyppige spørsmålene her på bloggen, er hva jeg spiser - ettersom jeg er både vegetarianer og har et komplisert forhold til mat. Jeg skal innrømme at jeg ikke er flink nok til å hverken spise eller stå på kjøkkenet. Når jeg først lager noe, ønsker jeg at det skal være en sunn og rask løsning, ellers bli det aldri gjort uansett. Derfor tenkte jeg å tipse om en rett som er nettopp det, og som dessuten smaker himmelsk - om du er glad i asiatisk, riktignok.  - Asiatisk wok -

  Alt du trenger er: 
  ♥ Wokblanding etter eget ønske (jeg brukte indiskinspirert)
  ♥ Eggnudler
  ♥ Løk
  ♥ Woksaus (valget mitt falt på Chop Suey)

  Stek grønnsakene og løken mens nudlene koker, og tilsett etter hvert woksausen. Når nudlene er ferdig, bland de med resten, og stek alt noen minutter til. Så enkelt og så godt!


   


 • 01.08.2016
 • //
 • Kl.22:09
 • //
 • Mat
 • //
 • 1 kommentar
 • Uken som gikk #14

  Ny uke, og selvfølgelig tid for å oppdatere uken som gikk. Ukens Instragram kommer i eget innlegg denne gangen også, ettersom det har blitt en del oppdateringer. Håper alle får en fin mandag   - I Lillehammer på torsdag -

  Ukens opptur:
  Ny fjelltur! Jeg har virkelig blitt bitt av basillen. Jeg stortrives på fjellet - frisk luft, gåing, et glass godt når jeg endelig har kommet frem - jeg kunne fortsatt i det uendelige. Alt smaker bedre på fjellet!  Ukens høydepunkt:
  Høydepunktet har også vært å være på fjellet. Trives sånn der   Ukens øyeblikk:
  Å sitte foran bålet ved Hallandshytta fredag kveld. Det var helt stille rundt oss og litt småkaldt i luften - det var øyeblikket sitt det!  Ukens nedtur:
  At ferien er over for Niklas sin del. Heldigvis har vi både utnyttet uken og har flere turer i tankene fremover. I tillegg var det veldig kjedelig at ikke været var med oss da vi var på Hardangervidda forrige mandag. Jeg hadde gledet meg veldig til å telte og til å nyte litt mer enn noen timer i det landskapet. Forhåpentligvis tar vi det igjen på et senere tidspunkt.  Ukens film/serie:
  Vi har sett ferdig begge sesongene av Bates Motel nå, og som jeg sa sist uke: den er anbefalingsverdig. Ellers var vi på kino å så Lights out med Anne og Paul på onsdag. Det er virkelig det verste filmen jeg har sett - så skummel! Men hvis du er glad i skrekk, vil du like den.

  Ukens kjøp:
  Ny kåpe til høsten. Herregud, så fin den er! Gleder meg til å vise bilder. Enn så lenge kan du sjekke den ut HER (annonselenke).

  Ukens plagg:
  Jeg har lyst til å svare turbukse denne uken også, men jeg tror langrennsjakken min har vært vel så viktig. Helt utrolig hvor godt den gjorde seg i vind, litt duskregn, men samtidig god temperatur, da vi gikk.  Ukens craving:
  Enkelt: norsk jordbær!  Ukens matopplevelse:
  Har ikke smakt noe særlig nytt - det gjør jeg forsåvidt sjeldent. Men hjemmelaget kinamat slår virkelig aldri feil. Jeg skal vise fremgangsmåte på en vanvittig god rett i kveld, så følg med!  Ukens bilde:
  Siden jeg savnet Mira så sårt da vi var på Vestlandet, må bildet av henne bli det jeg har satt mest pris på denne uken.  Ukens tanke:
  Uansett hvor tidlig det er å tenke på, så har Niklas sin bursdag virret i hodet mitt hele uken. Han fyller 30 år i januar neste år, og jeg har så lyst til å planlegge noe ordentlig minneverdig. Håper tankene blir enige snart - jeg må være tidlig ute.  - Genseren min finner du HER (annonsenlenke) -​

  Noe jeg gleder meg til:
  Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med trening etterpå. Niklas og jeg skal en etterlengtet tur på Spenst, etter en alt for lang pause. Det skal bli så deilig å svette fra seg ordentlig der igjen!
   


 • 01.08.2016
 • //
 • Kl.14:55
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 2 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no