Nyter

  • 17.07.2017 kl. 09:03

TYRKIA 2017 - SIDE
Åh, så fantastisk det er å være tilbake i varmen ♥ Tyrkia har hittil vist seg fra sin beste side; uavbrutt strålende sol, høy temperatur, deilig mat og forfriskende drinker. Ikke at det overrasker meg - jeg har vært her minst én gang hvert år siden 2006, og tror neppe jeg har opplevd hverken regn eller skuffende ferie.

Som fryktet vil jeg ikke skryte av nettet her i år heller. Jeg bruker en evighet på å laste opp bilder, men jeg håper likevel det settes pris på at jeg stikker snuten innom. Håper alle nyter like mye som meg, så skrives vi plutselig.

Follow me

  • 12.07.2017 kl. 17:39

SISTE FRA SNAP
FØLG TYRKIAREISEN @KRIFS

Bye Norway

  • 11.07.2017 kl. 11:37

Tenk det... Innen dagen er omme, er jeg endelig tilbake i Tyrkia. Jeg skal innrømme at det føles ekstra godt å reise nå som været her hjemme er helt elendig. Sol, strand, paraplydrinker og sene kvelder venter - det blir fantastisk!

Jeg håper inderlig at nettet er greit der nede (det er litt av og på fra år til år), sånn at jeg får oppdatert her innimellom også. Uansett skal det tas en haug av bilder, og de får dere se før eller senere uavhengig av min tilgang til bloggen akkurat når vi er der! GOD SOMMER ♥

Klar for nytt eventyr

  • 10.07.2017 kl. 23:50

Hei ♥ Nå er det plutselig en stund siden sist igjen, men dere vet; livet skjer. Jeg har faktisk ikke tenkt til å beklage en gang, ettersom jeg har vært overveldet med andre arbeidsoppgaver og ting som har vært viktigere å prioritere. Med det sagt, så er det ikke dermed ment som at jeg ikke har savnet bloggen - for det har jeg, så innmari!I morgen venter et nytt eventyr, da setter jeg nemlig snuten mot Tyrkia. Som noen kanskje allerede vet, eier familien min leilighet der - faktisk 11 år siden vi kjøpte i år. Derfor har det på mange måter blitt mitt andre hjem, og vi er ofte der flere ganger i året. Ettersom ferien skal nytes til det fulle, vil jeg selvsagt bruke minst mulig tid på badet. Heldigvis gjorde Jenny meg vippefin denne gangen også - og det gjør sminkingen så vanvittig mye enklere, og jeg sparer et hav av tid. HJEMMESIDE FOR INFO OG BOOKING HOS JENNYS LASHES AND BEAUTY FINNER DU HER
Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no