Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Senest stilte

Du har så pent hår. Hvis jeg vil dra til frisøren for å klippe meg som deg, hva skal jeg si da? At jeg ønsker å tynne det ut nederst? 
Tusen takk, først og fremst. Overhodet ikke. Jeg tynner ikke ut håret i det hele tatt, det eneste jeg gjør, er å klippe tupper. Når håret er så langt som mitt, så blir det automatisk litt tynnere nederst enn det er lenger opp. Hvor setter du på vippeextensions?
Jeg har ikke satt på vipper på en evighet. Da jeg gjorde det sist, gjorde jeg det hos Ung og unik, hvor jeg også fikser leppene mine. Nå for tiden bruker jeg bare løsvipper som jeg kjøper på EbayHvor i Tyrkia eier dere leilighet? 
Vi eier leilighet i Side - en liten familieby mellom Alanya og Antalya, om det sier deg noe? 

Hva er dine sommerplaner?
Alt er ikke i boks enda. Tyrkia er bestilt, men vi har også planer om noen dager til fjells, samt en tur til Tønsberg eller en annen typisk sommerby. Ellers vurderer jeg tur til København for å besøke venninnen min som bor der, men det må jeg vente å se om kommer til å skje. Jeg skal oppdatere etter hvert som sommerplanene er spikret. Det er så morsomt å se hvor populære disse Snapchat-innleggene har blitt. Slik jeg husker det var det du som startet denne trenden?
Haha, morsomt at du har lagt merke til det. Det var faktisk jeg som startet med det (etter det jeg også har fått med meg). Helt sykt at det har tatt såpass av som det det har gjort. 

Spiser ikke du også kafemat når dere er ute? 
Sjeldent. Jeg bestiller stort sett bare sort kaffe. Når jeg er på restaurant, derimot, er jeg der stort sett for å spise og hygge meg sammen med noen - da bestiller jeg selvsagt mat. Er Niklas også vegetarianer? 
Nei. Han ville ikke kuttet ut kjøtt for alt her i verden, mener han - så det tror jeg ikke kommer til å skje heller. Det har jeg selvfølgelig respekt for, og bryr meg ikke om han velger å spise kjøtt, så lenge ikke det er i nærheten av min mat. Til tross for det, spiser han en del vegetar, ettersom jeg aldri lager noe annet. Det betyr jo at også han, i stor grad, har trappet ned på kjøttspisingen.Har du fått tilbake menstruasjonen? Hvordan greide du eventuelt det? 
Ja, på en måte. Den kommer og går litt, og det er et tegn på at ikke kroppen er hundre prosent fornøyd, men jeg håper jeg kommer dit snart. Jeg har kommet så langt ved hjelp av intensiv behandling og mange tankerunder i mitt eget hodet. Jeg kan gjerne lage et innlegg med tips for å bli bedre fra spiseforstyrrelser, om det er interessant? 

Teller du kalorier? 
Jeg prøver å ikke anstrenge meg, men jeg skal innrømme at jeg har en god anelse - stort sett vet jeg sånn cirka.

Vet du hvor mange kalorier det er i for eksempel take away pizzaen? 
Nei, det kan jeg ikke vite nøyaktig. Men igjen, jeg har en viss anelse om hva de fleste matvarer og retter inneholder, så jeg er ikke helt blank. Kommer del to, der Niklas forteller om ting som er typisk deg? 
Det gjør det! Det er bare han som må få rumpa i gir. Jeg maser han nesten ihjel med det, men herlighet, jeg får bare akseptere at det tar litt tid. Det kommer uansett veldig snart, håper jeg. 

Hvor er genseren fra? 
Den er fra Gant. Jeg hadde en i blå som jeg solgte, angrer bittert på det, for de er jo så fine og deilige. 


 


 • 31.05.2016
 • //
 • Kl.17:09
 • //
 • Om meg
 • //
 • 5 kommentarer
 • Noe av det beste med sommer er...

  ... Definitivt jordbær!

  Dessuten gikk jeg en tur i nærområdet her jeg bor i sted, og jeg tuller ikke når jeg sier at hver tredje husstand klipte gresset. Solen og varmen kom også utover dagen i dag - det gjorde virkelig godt for sjela. Jordbær, lukten av nyklipt gress og sol - da smiler livet uansett hvor mye jeg har å lese til eksamen.  Jeg var på skolen allerede før klokken hadde slått syv i dag - hvilket gjorde at jeg var ferdig med dagens gjøremål relativt tidlig. Men ettersom jeg var så trøtt og sliten endte det som skulle være en powernap, med å bli mange timers søvn. Til tross for at det var litt kjedelig å sove bort dagen, vil jeg tro det var høyst nødvendig. Krysser fingrene for at jeg sovner så fort hodet treffer puta nå, for dagen i morgen starter også tidlig. Da kommer senest stilte spørsmål med svar, så gjerne følg med 
   


 • 30.05.2016
 • //
 • Kl.23:33
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 3 kommentarer
 • Uken som gikk #5

  Puh, så var det plutselig mandag og tid for å oppsummere uken som gikk. Helt utrolig hvor fort ukene fyker avgårde - jeg føler det var i går jeg oppsummerte sist  Uansett, jeg har lagt til et nytt punkt i dag også. Som nevnt, kommer det garantert til å dukke opp mange flere med tiden.   Ukens Instagram:  Ukens opptur:
  Å fullføre eksamen nummer to av tre. Jeg har en god følelse når det gjelder akkurat den, så jeg krysser fingrene for at det går bra. I tillegg var lørdag kveld skikkelig koselig, så den er også høyt oppe på lisen. Bursdagsfeiringer og leppekorregering har også vært en del av uken - og også det har vært fine oppturer.  Ukens nedtur: 
  Å starte å lese til en ny eksamen, så snart en er levert. Altså, det er demotiverende! Men igjen, så gjelder det å se det positive ved det: jeg er et skritt nærmere sommerferie og første år på Høgskolen fullført.

  Ukens film/serie: 
  How to get away with murder, som vi fullførte for en tid tilbake. Etter det har vi ikke funnet noe som har falt i smak riktig enda. Vi har sett The girlfriend experience også, men den serien var ikke helt innertier, synes vi. 

  Ukens kjøp: 
  Jeg kjøpte et par nødvendigheter til sminkesamlingen tidligere i uken, og det var absolutt det viktigste kjøpet. For ikke å snakke om tusjene jeg slang med meg for å gjøre eksamenslesingen litt morsommere - det hjalp! Utenom det, har jeg klikket hjem et par plagg som jeg skal vise når de dukker opp i postkassen.   Ukens plagg: 
  Som nevnt, har jeg forelsket meg helt i blusen min fra Shein, så det må absolutt blir det plagget jeg har hatt mest glede av denne uken. Du finner den HER (annonselenke). Til tross for at plagget er sponset, har jeg valgt det ut selv, så det er selvfølgelig helt ærlige meninger hver gang jeg linker til noe.   Ukens craving: 
  Bringebærsorbet - så digg! Det har vært snopet for meg denne uken. Dessuten begynner jordbærene i butikk å bli bra, men det er ikke norske bær enda - det gleder jeg meg til.   Ukens tanke: 
  At jeg lengter etter å reise. Det er ikke lenge siden Niklas og jeg både var i Budapest og Roma, men jeg kjenner absolutt litt ekstra på rastløsheten nå som jeg går på skole. Jeg trenger å komme meg bort - da får jeg virkelig fri.   Noe jeg gleder meg til: 
  Sommerferie! Nå er det så nære, og det blir mer og mer realistisk for meg at det er en ende på denne lesingen som har føltes uendelig. Som nevnt reiser vi til Tyrkia allerede noen dager etter siste eksamen - bare tanken på det gjør det enklere å være fokusert nå den siste uken. 


   


 • 30.05.2016
 • //
 • Kl.13:53
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 3 kommentarer
 • Ung og unik

  God søndag ♥ Endelig har jeg fått tid til å skrive dette innlegget. Det har gått litt lenger tid enn planlagt, da dagen i går ble litt mer hektisk enn jeg så for meg. Men bedre sent enn aldri, vel?   På fredag var jeg for å korrigere leppene mine på Ung og unik hos Irina, som alltid. Til tross for at jeg har skrevet noen innlegg tidligere, er lepper definitivt det jeg får mest spørsmål om, så jeg håper at dette innlegget kan besvare det de aller fleste lurer på. Om det skulle være noe som er uklart, gjerne spør i kommentarfeltet, så skal jeg selvsagt svare etter beste evne.   Irina og Ung og unik har lokaler i Oslo, Hamar og Drammen. Selv var jeg i Hamar sist, og der har jeg egentlig vært de siste gangene jeg har fylt leppene mine. Uansett, så tar hun for seg store geografiske områder.

  Ung og Unik, Oslo sin Facbookside HER
  Ung og unik, Hamar sin Facebookside HER.
  Ung og unik, Drammen sin Facebookside HER.

  Hver salong har ofte gode priser og tilbud på behandling av lepper eller andre områder i ansiktet. Det kan derfor være lurt å like siden eller sidene for å få det med seg. Ellers står alt av priser og annen informasjon på de ulike sidene. 

  På fredag fylte jeg i 0,7 ml. Ettersom jeg har gjort dette så mange ganger før, er det helt umulig å si hvor mye Hyaluronica jeg jeg faktisk har i leppene. For ja, dette er et stoff som heter Hyaluronica, som etter min erfaring er det som sitter lengst i - jeg har prøvd Restylane tidligere. De første gangene jeg fylte, fylte jeg naturligvis mer om gangen. 

  Behandlingen gjør ikke spesielt vondt, men det kan være noe overkommelig ubehag. På fredag brukte Irina tannlegebedøvelse (sprøyte), ettersom hun hadde med seg et kursmedlem som trengte å se. Selv reagerer jeg ikke på denne type bedøvelse, men siden enkelte kan gjøre det, bruker hun som regel bedøvelseskrem.

  Jeg er som alltid veldig, veldig fornøyd. Irina vet virkelig hva hun driver med, og jeg er alltid i de tryggeste hender. Tusen takk for et fantastisk resultat, nok en gang 

  Irina Ervik sin Facbookprofil, finner du HER  Ellers får jeg også mange spørsmål om hva jeg bruker på leppene. Som regel ender jeg opp med Mac satin spirit, Artdeco 153 (tror jeg, skriften er nesten borte), Clarins 01, Glo minerals pink sugar, eller, som på bildene over, jucy shaker, berry in love fra Lancôme (helt til høyre).
   


 • 29.05.2016
 • //
 • Kl.16:48
 • //
 • Hår og skjønnhet
 • //
 • 6 kommentarer
 • Syv rare fakta
  ♥ Jeg hater å dusje med snus. Jeg er av typen som nesten alltid har snusen i leppen, noe som i utgangspunktet bare er teit. Men akkurat når jeg dusjer, får jeg helt panikk om jeg har glemt å ta den ut. Føler ikke jeg blir ordentlig ren når jeg har den i. 

  ♥ Jeg spiser aldri i sengen. Det tror jeg har mye med sykdommen å gjøre, men jeg klarer ikke mat der jeg skal sove. Dersom Niklas har spist i sengen, må jeg bytte sengetøy før jeg kan legge meg.

  ♥ Jeg er verdens dårligste til å drikke vann - og da mener jeg virkelig elendig! De eneste gangene jeg faktisk drikker det, er på trening - da klarer jeg ikke noe annet, selvfølgelig. 

  ♥ Jeg drikker nesten alltid brus av flasken. Elsker å drikke av de store, dessuten føler jeg at brusen smaker bedre og "ferskere" enn å drikke av glass. Dersom jeg drikker fra noe, er det alltid kopp. 

  ♥ Jeg kjører nesten alltid bil barbeint. Det har faktisk skjedd på sommerstid at jeg har kommet frem dit jeg skal og oppdaget at jeg ikke har tatt med meg sko i det hele tatt. 

  ♥ Hvis jeg først finner en serie jeg virkelig liker, klarer jeg ikke å legge den fra meg før jeg har sett alt. Niklas og jeg har nettopp sett Revenge, som består av 4 sesonger med mange episoder i hver. Vi så alt på under tre uker. 

  ♥ Jeg blir hektet på mat også. Spiser det i perioder til jeg blir skikkelig lei, så finner jeg noe nytt. Nå for tiden spiser jeg nærmest bare ulike pizzaer. I andre perioder kan det være egg eller knekkebrød jeg er hektet på. 
   


 • 27.05.2016
 • //
 • Kl.21:24
 • //
 • Om meg
 • //
 • 5 kommentarer
 • In love with this blouse  Bluse HER (annonselenke)

  Det er fredag og solen har endelig kommet tilbake! Helt merkelig hvor mye været har å si på humøret - jeg smiler i hvert fall fra øre til øre i dag. Dessuten er den nye blusen min endelig overkommelig å bruke utendørs. Jeg elsker den, og kan nesten ikke vente til jeg kan ha den over en bikini på stranden i sommer. Niklas og jeg har nemlig bestilt tur til Tyrkia - hvor familien min eier leilighet. Vi reiser allerede noen dager etter min siste eksamen, så nå kan vi virkelig begynne å glede oss. Blir helt fantastisk å kjenne sand under tærne og en sol som steker skikkelig. 

  Nyt at det endelig er helg 
   


 • 27.05.2016
 • //
 • Kl.13:50
 • //
 • Mote
 • //
 • 1 kommentar
 • Spennende dag i vente  Nok en bursdagsfeiring har stått på agendaen i dag. Denne gangen var det "svigermor" sin tur til å fylle år  Det har gått rimelig i ett siden i dag tidlig, da jeg var på skolen for å jobbe med den kommende eksamen allerede før 9. Da både Niklas og jeg var ferdig med dagens plikter, dro vi avgårde i selskap, og har vært der til nå.

  I morgen har jeg noen spennende planer, som det selvfølgelig kommer innlegg om, enten i morgen eller tidlig på lørdag. Det vil i hvert fall besvare mange av de spørsmålene jeg får! Vi skrives uansett veldig snart 
   


 • 26.05.2016
 • //
 • Kl.21:12
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 2 kommentarer
 • En helt spesiell dag  HERREGUD, jeg er ferdig med to av tre eksamener. Jeg har vært i ekstase siden jeg leverte ti minutter før fristen tidligere i dag - jeg skal ikke lese pedagogikk på noen måneder og dessuten følte jeg at jeg klarte å prestere godt. Dette er en skikkelig god følelse!  Utenom det, er ikke dette hvilken som helst dag - det er nemlig pappas fødselsdag. Gratulerer så mye med dagen til den første mannen i mitt liv og til den aller beste pappaen i verden. Jeg er så glad i deg! Tusen takk for at du er du og for at du alltid tar vare på meg 

  Etter eksamen i dag, dro Niklas og jeg en kjapp tur hjemom for å ordne oss litt, før det bar avsted til Lillestrøm og Casa Mia for å feire 57-åringen. Vi har nettopp kommet inn døren etter en superkoselig kveld sammen med foreldrene mine.

  Til tross for at jeg fortsatt har en eksamen igjen, håper jeg at jeg har mulighet til å prestere litt bedre på bloggfronten igjen. Dere hører plutselig i fra meg! God klem til alle dere som titter innom og legger igjen søte kommentarer 
   


 • 25.05.2016
 • //
 • Kl.21:38
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 4 kommentarer
 • Snapchat lately
  Bloggingen blir litt halvveis nå som jeg må prioritere skole og eksamen i første rekke - noe jeg både tror og håper de aller fleste forstår. Jeg prøver selvfølgelig å strekke til så langt det lar seg gjøre her på bloggen, men er enda flinkere til å oppdatere snapchat i disse dager. Så gjerne følg meg der også 
   


 • 24.05.2016
 • //
 • Kl.14:51
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 5 kommentarer
 • Uken som gikk #4

  God mandag ♥ Nå er det på høy tid å oppsummere den foregående uken igjen. Jeg har, i tillegg til de andre, lagt inn et ekstra punkt. Jeg kommer til å fortsette med det dersom det er noe mer jeg ønsker å ta med. Gjerne kom med ønsker også, hvis noen synes det mangler noe.   Ukens Instagram: 
  Denne uken har jeg faktisk ikke vært den store spammeren jeg har en tendens til å være. Kanskje greit for noen, men nå må jeg ta meg selv i nakkeskinnet, og komme skikkelig i gang igjen - det er jo det morsomste!   Ukens opptur: 
  Definitivt 17.mai, den beste dagen i året. Men herlighet, det har faktisk vært mange fine både dager og øyeblikk denne uken. Å møte gamle og nye venninner og middag med mamma og pappa, for å nevne noe.  Ukens nedtur: 
  Å ha eksamen hengende over meg på nasjonaldagen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg prøvde å la mange av skoletankene bli hjemme denne dagen, men de dukker til stadighet opp. Jeg regner ikke med at jeg er den eneste studenten i Norges land som har det slik. Men tenk så fantastisk det blir å ta sommerferie etter noen uker med iherdig jobbing. 

  Ukens film/serie:
  Ettersom vi ble ferdig med Revenge i forrige uke, begynte vi å se How to get away with murder. Vi fullførte første sesong i går kveld, og den var så bra! Det er ikke uten grunn at jeg anbefalte den i forrige innlegg. Dessuten så jeg en fransk film som heter Blå er den varmeste fargen, da jeg var alene i helgen. Utrolig spesiell film og jeg ble ikke overbevist før helt mot slutten, men jeg endte med å synes godt om den. 

  Ukens kjøp: 
  Må svare de sorte buksene mine. Som nevnt, liker jeg de vanvittig godt. Synes de sitter som et skudd!   Ukens craving: 
  Uten tvil pepsi max, hvilket gjelder for alle uker, forsåvidt. Men det skal sies at det er et ekstra must nå som lesingen prioriteres så høyt - da er det viktig å unne seg akkurat det som frister i blant, synes jeg. 

  Ukens tanke: 
  Hmm, denne var litt vanskelig denne uken. Samtidig som at eksamen står mye i hodet på meg, har det vært så mye annet jeg har dedikert tankene mine til også. Vi driver blant annet å planlegger sommerferien nå, og til tross for at mye er i boks, gjenstår det fortsatt litt. Jeg skal selvsagt fortelle mer om dette senere. 

  Noe jeg gleder meg til: 
  Føler det er litt tidlig å svare sommerferie nå, da det fortsatt er mye hard innsats som skal til før det blir realitet. Jeg gleder meg veldig til å få eksamen på onsdag unnagjort i hvert fall. 


   


 • 23.05.2016
 • //
 • Kl.18:09
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Tre serieanbefalinger

  Søndag - ukens lateste dag. Samtidig er det en perfekt unnskyldning til å sette seg til rette i sofaen å se episode etter episode med favorittserien, spesielt med det regnværet som er her på Jessheim i dag. Min kjære har kommet hjem, og vi skal nyte siste innspurt av helgen med nettopp serie og pizza.   Både Niklas og jeg er veldig glad i serier, og er helt avhengig av å ha noe å følge med på. Problemet har alltid vært å finne en god serie, da vi begge har vært overbevist om at vi stort sett har sett alt som er bra. Men de siste månedene har vi iherdig sett deler og hele serier, og heldigvis funnet noen som virkelig er anbefalingsverdig. 

  Jeg kunne selvfølgelig anbefalt Vampire diaries, One Tree Hill, Pretty little liars, Gossip girl, Breaking bad, Prison break, Orange is the new black, Making a murderer, Suits og ja, listen er lang. Men her kommer tre som jeg tror det er mindre sannsynlig at de aller fleste har sett:  - Revenge -

  Amanda Clarke, vender tilbake til barndomshjemmet med en ny identitet: Emily Thorne. En lykkelig oppvekst ble ødelagt da faren hennes ble dømt og fengslet for en forbrytelse han ikke hadde begått. Emily Thorne har et eneste mål for øyet: å hevne seg over alle som var medvirkende til farens uskyldige dom.   - How to get away with murder -

  Forsvarsadvokaten Annalise Keating og de fem studentene hennes jobber hver eneste dag med å frikjenne klientene sine, men ting blir mer og mer komplisert når de selv blir viklet inn i en drapssak.   - Dexter -

  Dexter Morgan er både seriemorder og kriminalteknisk blodekspert for Miami-Metro-politiet. Dexter opplevde en traumatisk hendelse som barn og ble foreldreløs i ung alder. Adoptivfaren skjønte tidlig at han hadde sosiopatiske tendenser, og lærte han å beherske sin grusomme lidenskap for å drepe. Dexter Morgan dreper kun de som fortjener det, folk som lurer rettsystemet og aldri blir tatt for sine ugjerninger. 
   


 • 22.05.2016
 • //
 • Kl.19:43
 • //
 • Inspirasjon
 • //
 • 9 kommentarer
 • Tidenes goodiebag fra Lancôme

  God søndag ♥ Det ble aldri noe innlegg nummer to i går, da jeg tilbrakte mange flere timer enn planlagt med mamma og pappa. Veganburgere stod på menyen, og dessuten hadde vi en skikkelig god samtale om pedagogikk. Vi snakket om eksamensrelatert fagstoff i en evighet, og jeg føler meg mye tryggere nå enn det jeg gjorde. Produktiv lørdag, altså!  Uansett, to ord: HELDIGE MEG!

  Noen av dere fikk kanskje med dere at Niklas og jeg både tilbrakte forrige lørdag og 17. mai med et vennepar av min kjære? Vel, Tina, som er blant de to, jobber for Lancôme, og hadde snekret sammen en helt fantastisk goodiebag til meg. Herlighet, jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte - noe så herlig gjort!   De som har fulgt med på bloggen min over en lengre periode, vet at jeg alltid har sverget til en haug av produkter fra dette merket. Parfymen jeg fikk, for eksempel, har jeg sikkert hatt minst fem flasker av sammenlagt. Nå er den riktignok enda litt oppdatert, og lukter, om mulig, enda bedre enn før. 

  I tillegg fikk jeg et sminkepalett som inneholdt alt fra øyenskygger og brynpudder til highligter og koster. Kombinert dag -og nattkrem, samt lipgloss fikk jeg også.

  Jeg har såvidt begynt å teste ut de ulike produktene, og så langt kan jeg ikke si annet enn at jeg elsker dem! Disse blir så absolutt en del av skjønnhetsrutinene mine fremover - virkelig! Tusen, tusen takk, Tina ♥ Dette var midt i blinken.
   


 • 22.05.2016
 • //
 • Kl.12:21
 • //
 • Sminke
 • //
 • 2 kommentarer
 • Black is always a good idea

  Til tross for at stort sett all min tid dedikeres til eksamen i disse dager, har jeg faktisk kost meg veldig både i går og i dag. I går satt Anne og jeg i flere timer og skravlet, før vi gikk en liten runde - i utgangspunktet for å vindusshoppe litt. Jeg endte likevel opp med en bukse og en genser. Førstnevnte ble jeg så forelsket i at jeg måtte kjøpe enda en da jeg møtte mamma tidligere i dag. Jeg har vært på jakt etter en sort, vid bukse i all evighet - og endelig fant jeg en jeg virkelig liker!

  Nå skal ettermiddagen og kvelden brukes begravd i pedagogikk. Senere kommer muligens mamma for å varte opp litt for meg. Dessuten blir jeg gal av å sitte å jobbe intenst, så jeg trenger gode avbrekk jevnlig. 

  Nyt lørdagen! Vi skrives senere i kveld 
   


 • 21.05.2016
 • //
 • Kl.16:30
 • //
 • Mote
 • //
 • 2 kommentarer
 • Tretten ting jeg irriterer meg over

  ♥ Når toget er fullt, og jeg må stå. Det er riktignok sjeldent jeg tar toget i rushtiden, men de få gangene jeg gjør det, er det, uten unntak, alltid stapp fullt. Jeg mener det når jeg sier at vi står som sild i tønne allerede fra Jessheim og helt frem til Oslo. I tillegg er gjerne toget alltid forsinket også. Elsker spesielt å stå ute å vente når gradestokken viser - 20. 

  ♥ Når jeg velger matbutikk jeg skal handle i, og den ikke har det jeg er ute etter. Er det ikke typisk at jeg, av de utallige matbutikkene som er på Jessheim, velger den som er tom for eller ikke har den varen jeg absolutt trenger? 

  ♥ Når jeg ikke får morgenkaffen min de dagene jeg står opp tidlig. Da kan jeg egentlig banne på at det blir en dårlig dag hvor stort sett alt irriterer meg. 

  ♥ Når jeg ikke finner det jeg leter etter og har det fryktelig travelt - som regel nøkler eller bankkort. Jeg finner det dessuten ikke noe fortere når jeg bruker så mye tid og energi på å bli oppgitt over meg selv.   Jakke fra Shein

  ♥ Når alarmen ringer og jeg nettopp har sovnet. Trenger jeg å si mer? 

  ♥ Når løpemølla jeg alltid bruker er opptatt. Den har liksom blitt min - treningen blir ikke den samme uten. Det er nesten så jeg står og venter til den blir ledig. Men bare nesten. 

  ♥ Når jeg nettopp har lagt neglelakken og ødelegger fordi jeg tror den er tørr. Det skjer så alt for ofte! Eller at jeg ved et uhell er nær noe fordi jeg ikke har tålmodighet til å stirre i veggen mens den tørker. 

  ♥ Når det er tomt for dopapir, tannkrem eller sminkefjerner sent om kvelden - rett før jeg skal legge meg. Det blir stort sett tomt akkurat da også - for alle umiddelbare nødvendigheter. 

  ♥ Når jeg glemmer viktige ting hjemme. Oppdager det stort sett alltid for sent og blir alltid like irritert på meg selv.   ♥ Når biler kjører under fartsgrensen i venstre felt på motorveien. Altså, hvorfor ikke bare legge seg inn i feltet til høyre, så unngår du en haug av irriterte sjåfører bak. 

  ♥ Når bena mine sovner - noe de gjør ofte, ettersom jeg har lavt blodtrykk. I tillegg tar en evighet før jeg er kapabel til å reise meg. Det verst tenkelige er om det skjer på toget eller bussen, og jeg MÅ gå av. Da ser jeg garantert ikke frisk ut!

  ♥ Når håret er fettete, jeg har dårlig tid og ikke har tørrsjampo tilgjengelig. 

  ♥ Når jeg får kviser når det overhodet ikke er greit å få. Jeg er ikke mye plaget av uren hud, men når det først kommer, er det omtrent alltid når jeg skal ta skole - eller passbilde og i forkant av spesielle anledninger. 
   


 • 20.05.2016
 • //
 • Kl.20:05
 • //
 • Om meg
 • //
 • 4 kommentarer
 • Klar for helg

  God fredag ♥ Helg igjen allerede - uken har gått som en skudd. Kanskje ikke så merkelig, men tanke på den ene røde dagen etter det andre. Det er likevel godt at helgen endelig er her igjen. Til tross for at det sannsynligvis blir litt lesing, skal jeg nok klare å nyte sene morgener, lange turer i skogen og litt kvalitetstid. Niklas er bortreist i helgen, men jeg har lagt noen små planer med både et par venninner og pappa, så jeg skal nok klare meg veldig fint.   - Siste bildene fra 17. mai -

  Jeg ville bare innom å hilse på, før jeg skal ta fatt i dagens gjøremål. Nå skal jeg møte Anne, som ble ferdig med siste eksamen denne uken og har sommerferie - så heldig! Dessuten reiser hun utenlands allerede i morgen, så det er viktig at jeg får se henne før det. Det er tross alt en stund siden jeg så henne sist, ettersom hun ikke bor på Jessheim nå som hun studerer. 

  Vi skrives senere i dag 
   


 • 20.05.2016
 • //
 • Kl.11:38
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 3 kommentarer
 • Ny eksamen

  Ny runde med eksamenslesing er i gang, og jeg har tilbrakt dagen i hovedstaden med ei venninne fra klassen. Vi møttes tidlig for å lese, og har fått en god oversikt over fagstoff. Vi er fryktelig effektive med skolearbeid når vi jobber sammen, så vi skal tilbringe mange timer med hverandre den kommende uken. Eksamen er allerede på onsdag i neste uke, så nå gjelder det å holde hodet skjerpet.   I ettermiddag tok Niklas og jeg oss en tur til Norbytjernet for litt frisk luft. Mira var også med, selv på disse bildene, til tross for at hun ikke synes. Å være ute mellom all lesingen hjelper meg virkelig til å klarne tankene og øke effektiviteten av lesingen, så noen timer i solen var absolutt på sin plass nå.   Nå er planen å knyte joggeskoene for en kjapp økt på Spenst, før vi tar en rolig kveld. Håper dere nyter torsdagen 
   


 • 19.05.2016
 • //
 • Kl.17:39
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • I bunad på favorittdagen  I forkant av 17. mai var noen nysgjerrige på om jeg hadde bunad - og det har jeg! Mitt absolutt stolteste plagg som jeg bærer med intet annet enn stor glede. Det er faktisk noe av det som gjør nasjonaldagen litt ekstra spesiell for meg - at jeg endelig får bruke bunaden min. 

  Jeg har Gudbrandsdalsbunad, da hele familien til pappa er fra et lite sted som heter Tretten - som ligger litt nord for Lillehammer. Litt ekstra stas med noe annet enn Romeriksbunad, spesielt her på Jessheim. I Oslo finnes det jo drakter fra absolutt hele landet, mens akkurat her dominerer stort sett Romeriksbunaden. 
   


 • 18.05.2016
 • //
 • Kl.22:10
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 2 kommentarer
 • 17. mai er vi så glad i  Gratulerer med dagen som var i går  Jeg hadde i utgangspunktet lagret et innlegg jeg hadde planer om å poste før jeg dro avgårde, men det gikk rett og slett i glemmeboken. Dessuten stresset jeg som en gal, så jeg tror uansett aldri jeg ville tatt meg så lite som 30 sekunder på å oppdatere bloggen.

  Hvis deres feiring ble like vellykket som min, tviler jeg på at noen av dere i det hele tatt hadde blogglesing i tankene. Jeg krysser i hvert fall fingrene for at fravær på selveste nasjonaldagen er innafor. Nå har jeg i det minste en haug av bilder å vise frem fra dagen min i går, og det håper jeg dere setter pris på.   Vi var, som nevnt, på champagnefrokost, sammen med helt fantastiske mennesker. Til tross for at jeg bare hadde møtt to av dem før, gikk det virkelig over all forventning, og vi koste oss fra start til ende - såpass mye at vi rett og slett droppet å dra innover til hovedstaden.   Vi gikk fra frokost og champagne til grilling og noe enda sterkere i glasset. Utover ettermiddagen ble vi flere enn utgangspunktet også, og det er jeg overbevist om at tyder på god stemning.   Niklas og jeg dro allerede etter grillingen, ettersom han skulle på jobb i dag - tross det, en uforglemmelig og flott feiring. Tusen takk for en fantastisk dag ♥ Jeg gleder meg allerede til neste år! 

  Vi tok selvfølgelig noen bilder før frokosten i går også, som jeg skal vise frem. Noen var nysgjerrige på bunaden min, så den skal jeg vise frem ordentlig senere i dag. 
   


 • 18.05.2016
 • //
 • Kl.11:36
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 2 kommentarer
 • Vellykket vårdag

  Hei  En litt sen oppdatering fra denne kanten. Jeg har kost meg glugg i hele ettermiddag og kveld. Som nevnt, møtte jeg Kristine, som jeg også slo ihjel en hel del timer med for bare et par dager siden. Vi har hygget oss vanvittig i enda flere timer i dag, og det har virkelig vært godt å se henne igjen og ta igjen alt det tapte.   Vi spiste og drakk masse prosecco på Olivia Aker Brygge, før vi gikk videre for drinker. Det gikk relativt rolig for seg, da vi begge skal opp tidlig i morgen for å feire nasjonaldagen. 

  Nå er bunaden hengt ut og skjorten strøket, så finstasen er klar til den store dagen i morgen. Niklas og jeg skal på champagnefrokost, før vi reiser en hel gjeng til hovedstaden senere. Regner det at det blir tidlig kveld, da Niklas skal på jobb på onsdag og selv har jeg eksamen å forberede. Til tross for det er jeg veldig sikker på at morgendagen står til all forventning. Jeg gleder meg 
   


 • 17.05.2016
 • //
 • Kl.01:02
 • //
 • Høydepunkter
 • //
 • 1 kommentar
 • Uken som gikk #3

  Ukens Instagram:   Ukens opptur: 
  Gud, tror faktisk ikke jeg klarer å velge bare en opptur fra denne uken - det har jo skjedd så mye fint. Å levere eksamen var selvsagt en av dem, mens lørdagen i helhet også var helt fantastisk. Dessuten var det veldig hyggelig med harryhandel på fredag og blomster fra kjæresten til helgen. Elsker uker hvor det er så mange koselige ting å se tilbake på   Ukens nedtur: 
  Siden det har vært så mange oppturer, er nedturene få. Skal jeg si noe, må det bli at det var så utrolig mye kaldere i været i helgen. Skikkelig nedtur å måtte sette på seg jakken for å gå ut igjen etter at t-skjorte og lette bluser holdt i massevis - selv for frysepinnen.   Ukens film/serie:
  Nok en gang stikker Revenge av med seieren her. Niklas og jeg har sett ferdig sesong fire, som er den siste, og jeg kan ikke si at den serien var helt vanvittig bra! Vi ble begge helt hektet, og så alt på veldig kort tid. Anbefales på det varmeste 

  Ukens kjøp: 
  Jeg har fått en haug av pakker i posten denne uken, og dessuten kjøpt meg en helt tydelig topp - og jeg elsker alt. Tingene viser jeg fortløpende etter hvert her på bloggen. Utenom det, må alle pepsi max flaskene vi har hamstret til denne langhelgen være det viktigste kjøpet. Altså, det hadde ikke vært mulig å ha en optimal helg uten brusen.  Ukens tanke: 
  I starten av uken var det kun eksamen som stod i hodet på meg - det var faktisk det eneste jeg tenkte på. Nå som den er levert, kjenner jeg ofte på gleden av at det harde arbeidet ikke var forgjeves. Nå skal jeg jobbe like hardt med de kommende eksamenene også!


  Noe jeg gleder meg til: 
  17. mai! Det er en av de beste og koseligste dagene i året, synes jeg. Niklas og jeg er invitert på champagnefrokost, før vi alle reiser videre til hovedstaden for å fortsette feiringen der. Krysser alt som krysses kan for at været blir ålreit. Jeg tenker at så lenge vi slipper regn og sur vind, så må jeg si meg fornøyd.   Bluse HER (annonselenke)
   


 • 16.05.2016
 • //
 • Kl.13:11
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 3 kommentarer
 • Shein

  Hei igjen! Håper dere nyter søndagen 

  Jeg får til stadighet spørsmål om Shein, så jeg tenkte jeg skulle få klarhet i noen av disse for dere. Nå er det gratis frakt i hele verden, så dersom du bestiller i dag, vil det altså ikke forekomme fraktkostnader. Jeg er veldig usikker på hvordan det er i forhold til toll, men jeg regner med at reglene gjelder også der. Det fine er selvfølgelig at nettsiden har svært fine priser, hvilket betyr at du stort sett bare kan bestille ting separat, og dermed unngå tollen. Husk at dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille noe, vil frakten være inkludert i totalsummen - så du må passe på at du ikke overstiger grensen for å slippe toll. I tillegg vil du også se hva det vil koste deg inkludert frakt i kassen, slik at du ikke får deg noen overraskelser. 
  1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER (annonselenker)

  Mange lurer også på størrelsene, ettersom jeg er såpass høy. Jeg bestiller alltid den minste størrelsen, men visse kjoler kan bli i korteste laget. Ellers sitter alt kjempe fint. Jeg bruker XS og 34 i Norge også, så jeg bestiller altså min normale størrelse fra nettsiden.   Topp HER (annonselenke)
   


 • 15.05.2016
 • //
 • Kl.17:25
 • //
 • Mote
 • //
 • 4 kommentarer
 • Gårsdagen  God søndag!

  For en fin dag jeg hadde i går. Venninnen min fra barndommen og jeg satt og skravlet i flere timer, før det ble avbrutt av at jeg (heldigvis) kom på at parkeringen min var i ferd med å gå ut. Vi hadde såpass mye å ta igjen at vi har bestemt oss for ses i morgen også, ettersom hun reiser hjem til København allerede senere i uken. Det var i hvert fall fantastisk å se henne igjen, og jeg håper vi blir flinkere til å holde kontakten hyppigere fremover. Jeg vurderer faktisk å besøke henne i Danmark i sommer, så jeg krysser fingrene for at vi kan få det til å passe for oss begge - det hadde vært så koselig 

  Ting gikk virkelig i ett i hele går, så jeg rakk såvidt å komme hjem, før vi dro videre på grilling hos noen venner av Niklas. Jeg hadde aldri møtt dem før, så det var virkelig hyggelig å hilse på og bli litt kjent. Praten gikk i mange timer der også, og jeg koste meg glugg i deres selskap. Gleder meg til både å møte de igjen og flere kvelder som i går.   Topp HER (annonselenke)

  Planene for dagen er få - noe jeg synes er veldig deilig! Jeg vurderer en liten tur på Plantasjen da jeg gjerne skulle hatt noen enkle utemøbler på verandaen min, som er så alt for liten. Til tross må jeg prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg vedder på at det vil bli like koselig der en varm sommerdag som på hvilken som helst annen veranda. Jeg er bare nødt til å finne noen fine møbler i passelig størrelse først. 
   
   

 • 15.05.2016
 • //
 • Kl.15:01
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 4 kommentarer
 • Senest stilte

  Lager du den magre hvitløksdressingen selv, eller kjøper du den? 
  Jeg kjøper den - finnes på de fleste dagligvarebutikker og den ser slik ut:   Er du nødt til å spise mer når du har kuttet ut kjøtt? 
  Ja, volumet er større, men næringsinnholdet det samme som da jeg spiste kjøtt. 

  Hvilken størrelse har du i blusen? 
  XS, du får kjøpt den HER (annonselenke).  Hvor er den rosa overdelen din fra? 
  Den er fra Nelly. Liker den veldig godt!  Kan du lage videoblogg snart? 
  Jeg regner med at det kommer etter hvert, jeg kjenner bare at jeg må bli litt varmere i trøya på bloggfronten først. 

  Hvordan er det med konsentrasjonen når du er undervektig? 
  Nå er jeg ikke slik jeg var, for da var dette en utfordring. En kombinasjon av at jeg har blitt friskere, samt lært meg noen teknikker som passer for meg, har det blitt bedre. Det nytter for eksempel ikke for meg å sitte time på time med skolefag. Det er mye bedre at jeg er intensiv et par timer, tar meg en god pause, så kan jeg jobbe hardt en stund igjen. 

  Selv er jeg diagnostisert med osteoporose, og har vært det i flere år. Hvordan er dette for deg, og hva gjør du eventuelt for å hindre det? Merker du noe til at du lett får brudd, eller at du ''knekker'' i leddene?
  Jeg var i et tidlig stadie av å utvikle det for en tid tilbake, men har ikke sjekket benmassen min på lenge, så jeg vet rett og slett ikke hvordan det ligger an nå. Jeg er ikke plaget av benbrudd - jeg gjør riktignok ikke mye som øker risikoen for brudd heller. Knekker gjør jeg - mye! 

  Hvor er dekselet på mobilen din fra? 
  Det er fra ebay. Jeg kjøper så vanvittig mye duppeditter der. Er det interessant det med jeg senest mottok, kanskje?  Hvor har du fått tak i stråene du har i vinduet ved spisebordet? 
  De har jeg plukket selv. Fant de ved Nordbytjernet her på Jessheim. Synes de gjør seg godt i leiligheten. 

  Hvor er spisebordet og stolene fra? 
  Alt er fra Bohus.    


 • 14.05.2016
 • //
 • Kl.18:34
 • //
 • Om meg
 • //
 • 2 kommentarer
 • Niklas forteller: typisk meg  Jeg har fått Niklas til å snekre sammen noen rare fakta om meg. Herlighet, jeg holdt på å le meg hjel da han leste de opp for meg, for jeg kjente meg så vanvittig igjen i disse påstandene. Here you go: 

  ♥ Kristin er veldig opptatt av symmetri og orden, for eksempel at det står nøyaktig det samme på nattbordene på hver side av sengen og at alt av ting står på rett plass.

  ♥ Kristin er også opptatt av runde tall, og får omtrent noia om volumet på TV-en står på 27.  ♥ Kristin er utrolig tullete og kan finne på å danse nedover gaten mens hun synger barneskolerim.

  ♥ Kristin er veldig opptatt av rettskriving og grammatikk, og irriterer seg grønn når folk skriver eller sier noe grammatisk feil, noe jeg har fått erfare. Norsklærer på godt og vondt.

  ♥ Kristin er utrolig klissete og romantisk, og har vel sett alle romantiske filmer som finnes. Hver SMS fra Kristin inneholder som regel like mange hjerter som ord.  Er dere gira på en del to senere? 
   


 • 13.05.2016
 • //
 • Kl.22:10
 • //
 • Om meg
 • //
 • 3 kommentarer
 • Blonder

  Hei, og riktig god fredag  Helt magisk å tenke på at det er pinse og langhelg. Til tross for at jeg har ny eksamen igjen om kort tid, har jeg bestemt meg for å ta et par dager med helt annet fokus. Jeg trenger å klarne hodet og bli motivert på ny. 

  Jeg har rukket å gjøre en haug av nødvendigheter i dag. Allerede halv åtte var jeg oppe av sengen og klar til å starte dagen - svært ulikt meg på en fridag. Ettersom det er lenge til butikkene er åpne igjen etter i morgen, dro vi til Sverige og handlet, så nå ligger alt til rette for noen deilige dager.   Bluse HER (annonselenke)

  Jeg hentet et par pakker i sted også, hvor den ene inneholdt blant annet blusen over. Herlighet, jeg elsker den! Så sukkersøt og sommerlig. Vedder på at den kommer til å bli brukt flittig fremover, så jeg skal selvfølgelig vise flere bilder i en ordentlig antrekkspost senere.   Planene for resten av kvelden er rett og slett bare å lade batteriene. Allerede i morgen er agendaen fylt fra morgen til kveld. Jeg skal møte ei barndomsvenninne som jeg ikke har møtt på flere år. Det blir så koselig! Dessuten er Niklas og jeg bedt på grilling hos noen venner i morgen kveld, så til tross for at planene er mange, er jeg sikker på at det blir en uslåelig lørdag. 

  Jeg har et innlegg på lur til senere i kveld hvor Niklas forteller fem ting som er typisk meg. La meg bare si at jeg holdt på å dette av stolen fordi jeg lo og kjente meg så vanvittig igjen i det han skrev. Følg med 
   


 • 13.05.2016
 • //
 • Kl.18:02
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 2 kommentarer
 • Lykkens dag  Jepp, nå har jeg levert eksamen og hele meg smiler! 

  Niklas og jeg har tilbrakt ettermiddagen med hverandre, og kost oss glugg i hjel. Deilig vær, godt humør og den beste jeg vet - det er lenge siden jeg har hatt en så god dag! Jeg har fått roser av min kjære i dag også - noe jeg riktignok gjør stort sett hver syvende dag, som regel når helgen snart melder sin ankomst. Herlighet, det går opp for meg hvor heldig jeg er først når jeg skriver det. Tenk å overraske kjæresten med favorittblomstene mine hver eneste uke. Blir bare mer og mer forelsket i den flotte mannen, jeg
   


 • 12.05.2016
 • //
 • Kl.16:59
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Ti kilo lettere  Vet dere hva? Jeg er ferdig med eksamen som skal leveres på fredag. Har bestemt meg for å lese over et par ganger ekstra i morgen tidlig, før jeg leverer på dagtid. Regner med at de aller fleste leverer på fredag, så det er greit å ha gjort det slik at jeg unngår køer og masse venting - og nå som jeg er ferdig, er det ingenting i veien for å levere. Føler meg ti kilo lettere - for en fantastisk følelse dette er!

  Etter jeg har levert eksamen i morgen, skal Niklas og jeg feire litt, og tilbringe noen timer i hovedstaden. Alt av eksamensstress og nerver skal få ligge en stund, før lesing til neste begynner. 
   


 • 11.05.2016
 • //
 • Kl.20:53
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 0 kommentarer
 • B&W favorites

  Hva er vel bedre enn nettshopping nå som sommer er rett rundt hjørnet? Vel, selv er det stort sett det eneste jeg har tatt meg til så langt i dag. Og jeg har faktisk planer om å se en stund tid. Jeg har allerede klikket hjem et par plagg - og gleder meg veldig til å vise dere så fort de dukker opp i postkassen.   1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER (annonselenker)

  Jeg elsker Shein - både fordi de har så vanvittig mye fint, men også fordi alt selges til en billig penge. Som student kan jeg naturligvis ikke kjøpe meg det jeg har lyst på til enhver tid, men på denne nettsiden kan jeg likevel gå litt amok av og til, uten at det er helt krise. 


   


 • 11.05.2016
 • //
 • Kl.11:18
 • //
 • Mote
 • //
 • 2 kommentarer
 • A day well spent  For en fin dag! Jeg har tilbrakt store deler av dagen utendørs og nytt nok en dag med helt fantastisk vær. Jeg var selvsagt oppe tidlig for å fortsette litt med eksamen, før Niklas og jeg gikk en lang tur. Da vi kom hjem ble vi fort utålmodige, og bestemte oss for en treningstur ut igjen. Denne gangen ble det rask gange i ujevnt terreng, samt intervaller og litt styrke på en fotballbane i nærheten. Så deilig å svette skikkelig utendørs - til en forandring fra de foregående ukene vi har hatt.   Nå skal en fin dag avsluttes med Revenge og masse, masse pepsi max. Vi skrives i morgen 
   


 • 10.05.2016
 • //
 • Kl.20:33
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Uken som gikk #2

  Hei ♥ For en effektiv dag dette har vært. Jeg var oppe før solen for å jobbe med eksamen og jammen har Niklas og jeg rukket en lang tur ute, samt en treningsøkt mellom slagene også. Det føles så fantastisk å få så mye ut av dagene - spesielt på denne tiden av året 

  Nå er det på tide å oppsummere uken som gikk, som jeg har bestemt meg for å gjøre hver mandag fremover. Denne gangen har jeg lagt til et ekstra punkt, og dere skal ikke se bort i fra at det kommer flere med tiden også.   Ukens Instagram: 
  Måtte velge ut et lite knippe av dem, ettersom jeg har blitt så aktiv etter at jeg startet opp bloggen igjen. Gjerne følg meg, så får du med deg alt!  Ukens opptur: 
  Spontanturen på byen på fredag. Jeg begynte å sminke meg klokken 23 og tok det første vinglasset 23:30. Likevel ble det en veldig hyggelig kveld med mange av de jeg er så innmari glad i. Ofte så er disse byturene som planlegges på sparket og i siste liten de beste. Det har nok mye med at man ikke forventer noe som helst, så alt morsomt som skjer blir ekstra stas. Også må jeg nevne blomsterbuketten på døren, da - små gleder   Ukens nedtur:
  At jeg har fått for lite tid til hunden min, Mira, denne uken. Det har blitt noen lange turer, men jeg skulle så inderlig ønsker jeg hadde hatt tid til flere - spesielt nå som våren og solen endelig er her. Lille jenta fortjener å bli skjemt bort så mye hun vil ♥ Vi skal så absolutt ta igjen alt så fort jeg har litt mer tid til overs igjen.   Ukens film/serie:
  Jeg har lyst til å svare Revenge igjen, for det er som regel det som vises på skjermen her i hus. Men vi ser på Paradise Hotel og Robinson også. Når jeg tenker meg om har jeg dedikert alt for mange timer til serier og tv-tetting den siste tiden. Det har vel noe med årstiden vi er i ferd med å legge bak oss, både håper og tror jeg - det har i hvert fall vært slik tidligere. 

  Ukens kjøp:
  Jeg kjøper meg sjeldent noe nytt nå som jeg er student, men denne uken kapret jeg meg faktisk en skjorte-jakke fra Gina Tricot som jeg har brukt veldig mye på kort tid. Vurderer faktisk å kjøpe meg i flere farger, for denne falt virkelig i smak for meg.   Ukens tanke:
  At jeg er så himla takknemlig for at våren endelig har kommet. Det er helt merkelig hvor mye jeg faktisk tenker på været. Alt jeg gjør føler jeg avhenger av det, så det er så vanvittig deilig med sol og varmere dager nå. 

  Noe jeg gleder meg til: 
  Å levere eksamen på fredag, først og fremst. Ellers har jeg begynt å glede meg veldig til 17.mai - min absolutte favoritt. Jeg kan nesten ikke vente til å bruke bunaden igjen, drikke meg brisen på champagne, le og kose meg med gode venner. Det er faktisk uslåelig! Krysser fingrene for at været holder seg fint frem til da. Samtidig er det ikke særlig behagelig dersom det er for varmt heller - bunaden er ikke akkurat luftig. 


   


 • 09.05.2016
 • //
 • Kl.19:33
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Et lite tips

  Mange av dere har vært nysgjerrige på hva jeg spiser nå som jeg er vegetarianer. De som har lest bloggen min en stund vet at jeg er over gjennomsnittet kresen. Nå skal det sies at kjøtt er det jeg stort sett har vært sær med - jeg har jo nærmest ikke likt eller ville spise noe. Når det kommer til grønnsaker og andre vegetabiler, liker jeg faktisk det meste. 

  Forleden dag måtte jeg lage meg noe som fristet litt ekstra, for lysten på mat har ikke vært helt til stede i dette eksamenskjøret. Og ettersom jeg er fullstendig hektet på salater for tiden, bestemte jeg meg for å lage en litt ekstra god - men likevel sunn. Resultatet av det jeg hadde her hjemme ble såpass godt at jeg vil dele den med dere. Jeg skal prøve å bli flinkere til å dele litt enkle lunsj -og middagstips. Det har jo blitt så godt tatt i mot tidligere  Denne gangen er det overhodet ikke noe hokus-pokus, men det ble veldig velsmakende.  Salatmiks ♥ Mozarella ♥ Agurk ♥ Mais  Paprika  Kims supersprø bølgechips (60% fullkorn)  Mager hvitløksdressing ♥ Bønner
   


 • 09.05.2016
 • //
 • Kl.09:02
 • //
 • Mat
 • //
 • 9 kommentarer
 • Slikker sol  Bukse Bikbok / sko Din sko / Skjorte Gina Tricot / solbriller Ray Ban 

  Hei igjen, dere! Håper dere har det like fint som meg akkurat nå. Jeg har lagt fra meg eksamensforberedelsene for dagen etter noen svært effektive timer. Nå er planen å gå en lang tur, før jeg skal ta en liten tur på Spenst når kvelden melder sin ankomst. Her er været fortsatt strålende, og jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre, og bare nyte. Helt utrolig hvor mye solen kan gjøre med humøret, altså   Ville bare titte innom en gang til i dag. Ha en fin søndag, og kos dere  Vi skrives i morgen!
   


 • 08.05.2016
 • //
 • Kl.16:16
 • //
 • Mote
 • //
 • 4 kommentarer
 • Sunny sunday

  ... Likevel er dette utsikten min for dagen:   Jeg klager faktisk ikke av den grunn. Akkurat nå holder jeg på med en mappeeksamen som skal leveres førstkommende fredag. Jeg koser meg egentlig litt med dette - for dette er noe jeg faktisk synes er interessant. Ungdomslitteratur og friheten til å kunne skrive nynorsk innen for visse rammer, er jo på mange måter min greie - jeg liker litteratur og jeg liker å skrive. Og ja: nynorsk! Jeg har alltid elsket sidemål og elsker å utfordre meg selv på den måten. På et tidspunkt var jeg så inn i det hele at jeg vurderte å bytte målform. Jeg gjorde ikke det, altså, men det var nesten.

  Jeg skal ikke skryte eksamen opp i været heller, for jeg må innrømme at det i lengden går mye i det samme. Men jeg tenker det er viktig å se det positive ved ting, og rett og slett holde ved at det i bunn og grunn er noe jeg brenner for. 

  Nå skal jeg fortsette jobbingen i noen timer til, før jeg må ta meg en tur ut i solen. Vi skrives senere i dag 
   


 • 08.05.2016
 • //
 • Kl.10:43
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 5 kommentarer
 • Alltid i vesken

  Herregud for et vær vi er begavet med om dagen! Jeg elsker å kunne droppe jakken og å gå med åpne tær. Vi nærmer oss virkelig sommersesongen med stormskritt, og det gjør meg så vanvittig glad. Sommer, sol, ferie og varme er stikkordene som kanskje er mest motiverende i eksamensforberedelsene 

  Mens vi venter på sommer og en litt mer innholdsrik hverdag fra min side, tenkte jeg å vise hva jeg har i vesken. Til tross for at det kanskje ikke er så ulikt fra hva de fleste bærer med seg til enhver tid, viser jeg dere i hvert fall en av mine favoritter. Dessuten var det noen som ønsket å se, og det skal de selvsagt få!  Mobil  Ørepropper ♥ Kortholder ♥ Solbriller ♥ Nøkler med bankbrikke ♥ Bilnøkler ♥ Leppestift: MAC Satin spirit
   


 • 07.05.2016
 • //
 • Kl.17:56
 • //
 • Inspirasjon
 • //
 • 1 kommentar
 • New car

  Niklas kjøpte seg ny bil forleden dag, og det er jo så stas! Det var riktignok på høy tid med noe nytt, ettersom den forrige bilen knapt nok hang sammen. Vi har kjørt mer de siste dagene enn vi har på flere uker til sammen. 

  Gikk på en liten smell i går: Ble overtalt av drikkepresset til et par venninner, tok noen glass vin og en liten tur ut. Det gikk heldigvis rolig for seg, så jeg formen min er helt topp i dag - og da er det lov å kose seg! Nå skal vi snart ut i det fine været. Planen er å gå tur, ta litt bilder og bare nyte solen så lenge den varer. Vi skrives senere i dag - jeg skal vise hva jeg alltid har i vesken 
   


 • 07.05.2016
 • //
 • Kl.10:22
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Hei helg  Hei helg, og hei alle dere ♥ Dagen har virkelig gått i ett, og jeg har satt meg ned i sofaen først nå. Allerede før jeg rakk å våkne ordentlig, satt jeg foran datamaskinen og fortsatte med eksamen, og etter det har Niklas og jeg hatt en haug av ærender. Beklager alt skolesnakket disse dager, det blir en gang sånn når det stort sett er det all tid går til. Jeg prøver å få inn litt annet også, og jeg lover å slutte fullstendig så snart skoleåret er over om en måned.   Tenk det: Sommerferie om en måned! Det er helt vilt å tenke på at jeg snart er ferdig med første året på Høgskolen. Godt er det også - et steg nærmere yrket jeg drømmer om. Gud, det blir så stas. 
   


 • 06.05.2016
 • //
 • Kl.20:34
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 0 kommentarer
 • Å være vegetarianer

  Etter jeg nylig delte at jeg har blitt vegetarianer har det dukket opp mange spørsmål rundt akkurat dette. Flere som vurderer det samme, noen som vil høre mer om min historie og valget mitt, og også folk som rett og slett bare er nysgjerrige på hva jeg spiser. Jeg skrev selv at dette er noe jeg gjerne tar for meg i et eget innlegg, dersom det er interesse for det - noe det absolutt har vært. 

  Jeg er lakto-ovo-vegetarianer, som betyr at jeg i tillegg til vegetabiler, også spiser egg og meieriprodukter. Grunnen til dette, er rett og slett fordi jeg er så glad i blant annet ost, som derfor ville vært helt uaktuelt å fjerne fra kostholdet mitt. 

  Det er snart ett år siden jeg valgte å legge om kostholdet ved å kutte ut kjøtt, fisk og skalldyr. Jeg har riktignok aldri spist annet enn skinke, kylling og karbonadedeig, men også dette er naturligvis kuttet helt ut.

  Hovedårsaken til at jeg ble vegetarianer er fordi jeg selv ikke var avhengig av et kosthold basert på kjøtt. Den enorme kjøttproduksjonen i verden er helt bak mål, og vi har alle fått med oss hvordan dyrene fôres og lever korte liv på små områder, for så å bli slaktet, slik at vi mennesker skal få middag på bordet. Bare denne forferdelige industrien er nok til å legge bort kjøttet for min del. For ikke å snakke om hvor stor påvirkning dette har på miljøet fordi det krever så store ressurser.
  Dessuten er det ingen ukjent sak at de som lider av en spiseforstyrrelser er avhengig av kontroll - min kontroll har altså blitt å ikke spise kjøtt. Det som før var å ikke spise i det hele tatt, har på mange måter forbedret seg med omleggingen av kostholdet.

  Den største utfordringen til å begynne med for min del, var faktisk å vite hva slags godteri jeg kunne spise. Som noen kanskje vet, er min store svakhet smågodt. Men etter hvert har faktisk mange butikker blitt flinke til å merke hvilket godteri som inneholder gelatin og ikke, parallelt med at jeg naturligvis vet mer nå enn jeg gjorde bare for en tid tilbake.  

  Ellers har jeg begynt å spise en del bønner og linser - noe jeg overhodet ikke gjorde da kjøtt var en del av tallerkenen min. Det finnes også enormt mange konkrete erstatninger for bestemte kjøttvarer, noe jeg selv ikke er spesielt glad i. Med unntak av veganburger fra Max - den må prøves! 

  Mer grønnsaker er det selvsagt også i forhold til tidligere. For eksempel erstatter jeg kjøttdeig med bønner og grønnsaker - passer ypperlig til blant annet taco og pasta. På pizzaen har jeg byttet ut skinke med sopp og spinat, mens i salaten har jeg flere grønnsaker, gjerne noe sprøtt og ost som erstatning. Altså, det jeg prøver å si er at absolutt alt som kan lages med kjøtt, kan også lages uten - i tillegg er det mye bedre.   Jeg har byttet ut en middagstallerken basert på kjøtt, med en basert på grønnsaker.
   


 • 06.05.2016
 • //
 • Kl.00:04
 • //
 • Mat
 • //
 • 3 kommentarer
 • Blomster på døren

  Gjett hva som kom på døren min i går kveld? Nydelige roser og en forsinket bursdagsgave fra en haug av fine familiemedlemmer ♥ Roser er min absolutte favoritt, og hele følelsen i leiligheten forandres så snart noen blomster er på plass - synes jeg. Jeg er så heldig!   Nå skal jeg knyte på meg joggeskoene for tur i skogen med Niklas og Mira, før vi tar en økt på Spenst. Trenger litt avbrekk i eksamen, og siden det er helligdag, passer det perfekt å ligge litt på latsiden i dag. 

  Vegetarinnlegget kommer forresten senere i dag. Ikke noe hokus-pokus, men jeg tror likevel det besvarer de fleste spørsmålene som har kommet inn angående akkurat det. Så følg med 
   


 • 05.05.2016
 • //
 • Kl.12:17
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Green bomber

  Jeg kapret meg denne jakken forleden dag, og jeg er så fornøyd. Elsker det tynne, silke-aktige stoffet, snittet, fargen og egentlig alt ved den  Jeg har allerede brukt den flere ganger, og jeg ser for meg mange sommerlige antrekk fremover med denne. Her på Jessheim viste våren seg fra sin beste side i dag - endelig kom solen. Krysser fingre og tær for at det holder seg slik leeenge!  Jakke Bikbok
   


 • 04.05.2016
 • //
 • Kl.21:45
 • //
 • Mote
 • //
 • 2 kommentarer
 • Pizza party

  Onsdag, og lillelørdag ♥ Jeg har ikke flere undervisningstimer denne uken, men det betyr ikke at jeg kan ta meg fri frem til helgen. Snarere tvert i mot; jeg har en haug av skolearbeid å gjøre frem til første eksamen skal leveres neste uke, så det er bare å brette opp ermene. 

  Nå har vi nettopp gått en lang tur, gjennomført dagens treningsøkt på Spenst og gjort unna dagens gjøremål så langt, hvilket betyr pizza og litt avslapning før vi har litt mer på agendaen senere. Håper dere har en fin dag 
   


 • 04.05.2016
 • //
 • Kl.17:19
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Bikiniklar?

  Innlegget inneholder annonselenke
  Hei jenter! 

  Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som klikker hjem eller haster gjennom butikkene i siste liten for å kjøpe bikini for sommersesongen? Selv er jeg alltid for sent ute til å kapre meg akkurat den jeg egentlig vil ha. Men i år har jeg gjort et unntak; jeg venter nemlig allerede den nye bikinien min fra todiefor.com i postkassen veldig snart.   Med koden KRIFS får du 15% på alle bikinier på hele nettsiden til TODIEFOR.COM. De sender til hele verden, inkludert Norge, selvfølgelig. 

  Happy shopping 
   


 • 03.05.2016
 • //
 • Kl.18:35
 • //
 • Mote
 • //
 • 0 kommentarer
 • Svar på spørsmål, del 2

  Hei ♥ Nå er det på tide å publisere svarene på de resterende spørsmålene fra spørsmålsrunden. Det betyr også at det ikke lenger er vits å stille spørsmål i akkurat det innlegget, men gjerne spør om det måtte være noe du lurer på. Jeg kommer til å ha senest stilte i egne innlegg med jevne mellomrom fremover.

  Hvorfor sluttet du på Bigbite?
  Fordi jeg ble sykmeldt, og var det hele året. Jeg er fortsatt ansatt der, men nå går jeg på skole og får ikke lov til å jobbe ved siden av. Etter ett år uten annet fokus enn å bli bedre, er skolehverdagen mer enn nok for meg. Samtidig vet jeg at jeg er velkommen tilbake om jeg skulle trenge å jobbe litt. 

  Har du fortsatt kontakt med vennene dine fra videregående?
  Noen. Jeg har best kontakt med William, som jeg gikk sammen med i tredje klasse.

  Hva jobber du med nå?
  Jeg har som sagt ikke jobb utenom skolen. Bloggen er jo litt jobb da, men det er tross alt bare gøy. 

  Hvem var dine beste kollegaer som gjorde dagen bedre og bra?
  Da jeg jobbet på Bigbite var det sjefen min Stefan, Sarwat og Lisa. De hadde jeg det alltid gøy på jobb med! 

  Hvilket studie har du startet på?
  Jeg har startet på lærerutdanning på ungdomsskoletrinnet. 

  Hvordan er det å ha hund, med tanke på studier? 
  Det er ikke noe problem, egentlig. Hun klarer seg fint alene noen timer på dagen. Jeg går alltid tur både før jeg drar og med en gang jeg kommer hjem igjen.

  Jeg ser at du har begynt på lærerstudie i Oslo, og jeg har tenkt på akkurat det samme selv. Så derfor lurte jeg bare på hvordan du trives på høgskolen, hvordan miljøet er osv., og om du er fornøyd med undervisningen?
  Det stemmer! Så gøy. Det anbefales virkelig om det er noe du interesserer deg for. Høgskolen er det ingenting å si på: det er utrolig flinke lærere og undervisningen er god. Dessuten er klassemiljøet noe utenom det vanlig tror jeg - virkelig helt supert! Vi har sjeldent forelesning, men heller vanlige timer i klasserom som kjent fra ungdomsskolen og videregående. Jeg synes dette gjør alt lettere - tettere oppfølging, bedre kontakt med medstudenter og i tillegg føler jeg litt mer plikt til å stille opp - hvilket er avgjørende på visse dager. Lykke til med studier fremover 

  Fineste navnene du vet om? 
  Åh, jeg liker så mange navn. Olivia, Mathea, Miriam, Isak, Lukas og William, for å nevne noen. 

  Favoritt spisested?
  Jeg liker stort sett de som serverer italiensk. Olivia er en av favorittene. 

  Hva er det beste du vet å spise?
  Italiensk pizza. Liker godt å ha på mozarella, sopp og spinat.

  Kan du ha et "hva jeg spiser i løpet av en dag" innlegg/video?
  Det tviler jeg på at jeg kommer til å gjøre, dessverre. Men jeg skal aldri si aldri.

  Kan du skrive et innlegg angående vegetarianer?
  Det har jeg faktisk begynt på. Det kommer i løpet av uken.  3 steder du har lyst til å besøke i løpet av livet?
  New York, Maldivene og Dubai.

  Nevn 3 ting du ikke kan gå ÈN dag uten?
  Snus, pepsi max og tannbørste (haha).  Hvordan klarer du/ får du lov til å løpe så langt på mølla hver eneste dag med tanke på at du er så tynn?
  Jeg har kommet meg i god form, så å løpe langt er det mest befriende jeg vet om for tiden. Jeg har frie tøyler når det gjelder trening nå. Vil legge til at jeg trener mye styrke og yoga også. 

  Hvordan trener du, eller hvordan ser en typisk økt ut for deg?
  Jeg løper eller sykler også trener jeg styrke med egen vekt. Hvis jeg trener med Niklas, så er det litt annerledes - da trener vi med vekter. Ellers gjør jeg yoga og går turer. 

  Hvordan ser din perfekte dag ut?
  Det er en dag jeg har ferie, ligger på stranden i utlandet og solen steker. Kvelden tilbringes ute sammen med kjæresten min - gode drinker, musikk og bare masse kjærlighet.

  Hvor lang tid bruker du som regel på badet?
  Det kommer helt an på hva jeg skal, og om jeg skal dusje eller ikke. Jeg bruker ikke mer enn 15-20 minutter før skolen, mens hvis jeg skal ut tar det langt lenger tid. Liker alltid å stase meg opp litt ekstra da. 

  Bor du fortsatt med Melina?
  Nei.

  Kan du nevne noen sanger du hører på fortiden?
  Jeg hører på veldig mye forskjellig - det kommer helt an på situasjon. På trening er mine topp to sanger Lay it on me - Ina Wroldsen og Fast Car - Jonas Blue, også er jeg glad i å trene til rap. Mens hvis jeg skal slappe av hjemme hører jeg mye på Andreas Moe og Ron Pope.

  Hvis du skulle datet en verdenskjent "kjekkas", hvem ville det vært?
  Utvilsomt David Beckham.

  Hva faller du for med gutter?
  Sjarmen eller glimtet i øyet og personlighet. Jeg skal jo innrømme at utseende spiller en rolle også, men jeg kan synes at en gutt blir kjekkere om jeg blir kjent med personligheten i tillegg. Utseende er på mange måter bare en god bonus. Jeg er såpass heldig at jeg har funnet den kjekkeste og snilleste mannen en kan tenke seg - virkelig!

  Hvordan synes du drømmemannen bør være? 
  Sjarmerende, til å stole på, utdanning og stabilitet, morsom, snill og attraktiv.

  Beskriv en vanlig dag i livet ditt!
  Jeg står opp, lufter hunden min Mira, ordner meg, drar på skolen, trener, går tur med Mira igjen, slapper av og ser på serier (akkurat nå ser Niklas og jeg Revenge og Paradise Hotel), kveldstur med hunden, dusjer og legger meg.

  Kan du fortelle litt om hunden din og hvorfor du valgte å skaffe hund?
  Ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal fortelle? Jeg valgte å skaffe hund fordi jeg hadde lyst på.  Hva ville du sagt om du ble gravid?
  Ville nok ikke sagt så mye, tror jeg. Men hadde nok blitt veldig overrasket om det hadde skjedd på nåtidspunkt. Jeg hadde nok ikke tatt abort om det hadde hendt. 

  Hva pleide du å se på da du var liten?
  Alt som het barne-TV - jeg elsket det! Husker spesielt godt Friminutt, den første Mulan-filmen og Blåfjell.

  Ditt flaueste øyeblikk?
  Aner ikke. Det er sikkert så mangt. Jeg blir til stadighet litt flau, men jeg kan ikke huske sist jeg ble ordentlig pinlig berørt.

  Ditt kuleste minne du vil huske livet ut?
  Vanskelig denne også. De kuleste minnene har jeg nok fra Tyrkia, der vi har leilighet. Har opplevd vanvittig mye morsomt på de turene jeg har hatt ditt opp gjennom årene. 


   


 • 03.05.2016
 • //
 • Kl.12:39
 • //
 • Om meg
 • //
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk

  Hei igjen  

  Denne dagen har gått så vanvittig fort, og jeg kan nesten ikke forstå at klokken allerede er så mye. Jeg har sjeldent så sene skoledager, så jeg glemmer hvor kort kvelden plutselig blir disse dagene. Nå er jeg i hvert fall hjemme og skal bare slappe av før hodet treffer puten ganske tidlig.   Jeg har lest mange blogger som har en oppsummering av den forgående uken hver mandag. Selv synes jeg dette er ganske gøy å lese, så derfor har jeg lyst til å prøve ut dette litt fremover. Jeg har hentet litt inspirasjon fra forskjellige, men det er sikkert flere punkter jeg burde hatt med - så hvis noen har forslag eller ønsker, skrik ut   Ukens opptur:
  Fredag kveld. Etter en lang uke kunne Niklas og jeg endelig slappe av. Vi tente lys, lagde salat, så Idol og Revenge, før vi sovnet. Virkelig en skikkelig etterlengtet kosekveld.   Ukens nedtur: 
  Ha-ha, her må jeg faktisk svare lørdag kveld. Planen var å dra ut, men dit kom jeg aldri, for å si det sånn. Var jo ikke bare nedtur for meg, men det gikk utover Niklas også. Stakkars! 

  Ukens film/serie:
  Revenge. Leste en anbefaling av serien på en blogg og bestemte meg for å gi det en sjanse. Jeg har blitt fullstendig hektet! Rakk å se den første sesongen på en liten uke, og er allerede godt i gang med sesong to. Anbefales på det varmeste. 

  Ukens kjøp: 
  Egentlig har jeg lyst til å skrive alle Pepsi Max flaskene jeg har hamstret denne uken, for uten dem hadde jeg aldri orket time på time med skolearbeid eller kommet meg gjennom dagen med hangover i går. Men jeg tror likevel jeg må si den grønne bomber jakken jeg hadde på meg i dagens tidligere innlegg. Skal legge ut mer om den siden.   Ukens tanke: 
  Alt jeg har å gjøre, men som bare blir utsatt fordi jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg tror alle studenter kjenner seg igjen i det mot eksamen. Herregud, jeg har tre på en måned, og jeg blir sliten bare av tanken. Forhåpentligvis får jeg samlet tankene snart og brukt tiden så effektivt som mulig. 

  Noe jeg gleder meg til:
  Det første jeg tenker er sommerferie. Men jeg tror likevel jeg må være litt mer realistisk, og i første omgang glede meg til helg. Jeg har siste undervisningsdag for uken i morgen, og jeg gleder meg faktisk til å kunne bruke dagene på å jobbe med det som virkelig må til akkurat nå. Jeg skal levere første eksamen allerede i neste uke, så i helgen skal jeg gjøre siste innspurt med den. 


   


 • 02.05.2016
 • //
 • Kl.21:26
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Blåmandag

  Hei, og god formiddag 

  Jeg begynner sent på skolen i dag, så jeg har lange morgentimer å gjøre andre ting på. Det er helt fantastisk med en såpass myk start på mandagen og resten av uken. Jeg er fortsatt litt redusert etter lørdagens festligheter, som gikk litt hardere for seg enn planlagt. Tror jeg skal holde meg unna alkoholen frem til 17. mai - det trenger jeg, og det blir dessuten litt ekstra stas om det er en liten stund siden sist.   Nå skal jeg knyte skoene og komme meg avgårde på trening. Siste rest fra helgen må ut med svetten - det blir deilig! 

  Resten av svarene fra spørsmålsrunden kommer på dagen i morgen, da jeg ikke får satt meg ned med det i kveld. Uansett, tusen takk for alle spørsmål. Jeg føler de tok for seg mye av det jeg ønsket. Håper dere får et ålreit svar på det dere har lurt på  Det var noen like og lignende spørsmål, så hvis ikke akkurat det du har spurt om står, så får du sannsynligvis svar på det ved å lese de andre. 
   


 • 02.05.2016
 • //
 • Kl.12:20
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 2 kommentarer
 • Snapchat lately

  Legg meg gjerne til 
   


 • 01.05.2016
 • //
 • Kl.20:22
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 1 kommentar
 • Svar på spørsmål, del 1

  God søndag 


     Kan du fortelle litt om hvordan sykdommen påvirker livet ditt nå, kontra hva den gjorde før? 
  Tidligere var det sykdommen, både anoreksi og depresjon, som styrte meg. Nå har jeg på mange måter tatt kontroll over den. Det betyr at jeg lever et tilnærmet normalt liv, til tross for at jeg kjemper flere indre kamper enn en gjennomsnittlig person. Har jeg en dårlig dag, så prøver jeg etter beste evne å møte den uten at det skal gå utover matrutinene mine eller hvordan jeg føler meg som person. 

  Hvordan forholder de rundt deg seg til sykdommen? 
  De fleste forholder seg til meg som de gjør med alle andre. Mamma og pappa er, derimot, mer åpenbart redde for meg, men de har lært seg at det ikke nytter å mase eller påpeke ting hos meg. Alt må skje i mitt tempo og på min måte.

  Hvordan behandling mottar du nå?
  Jeg går bare til oppfølging hos lege. Jeg sluttet i gruppetimene, da jeg begynte å bli litt bedre, for å gå på skolen. Det er selvfølgelig aldri lurt å avslutte et behandlingsprogram, men det ble en gang sånn. Til nå har det gått ganske bra, og jeg vet at jeg har psykolog og lege bare en telefonsamtale unna. Jeg har dessuten utviklet en kriseplan sammen med helsepersonell, som jeg tar i bruk dersom ting blir ekstra vanskelig en dag - denne er spesielt knyttet til suicidalitet.  

  Du skriver at du er ferdig med depresjon og friskere. Er du normalvektig nå, og frisk fra anoreksien?
  Jeg er hverken ferdig med depresjon eller spiseforstyrrelsen - det er noe som kommer til å være en del av meg i mange år fremover. Jeg har en forsvarlig vekt, men mange vil nok si at jeg fortsatt er tynn. Jeg kan si så mye som at vekten har vært på langt under 40 kilo (jeg er 175 cm. høy), og at den er vesentlig høyere nå.

  Kan du legge ut ett bildet av deg selv når du var normalvektig?
  Bildene jeg har lagt ut siden jeg startet opp igjen, er de jeg har som er nærmest normalvektig - altså slik jeg er nå.   Du ser fortsatt veldig tynn ut, hvordan går det med anoreksien?
  Spiseforstyrrelser forsvinner ikke over natten. Det er nok lenge til jeg med hånden på hjertet kan si at jeg ikke har et komplisert og til tider vanskelig forhold til mat. 

  Hvordan takler kjæresten din at du har den sykdommen og sliter?
  Han takler den veldig bra, og det tror jeg er fordi vi har en god dialog rundt det hele. Han var nok mer skeptisk helt i starten av forholdet. Han forstår at enkelte ting må jeg bare få gjøre på min måte, og ellers er han utrolig støttende.

  Hva tenker du når du ser normale jenter med tanke på at du har sagt de selv føler deg feit, når du er så tynn som du er?
  Jeg er ikke så tynn som jeg har vært lenger, men uansett har jeg aldri hatt de samme tankene om andre jenter som jeg har om meg selv. Faktisk synes jeg jenter med sprettrumpe og fine former er uslåelig. Så dette hysteriet om å være tynn, har alltid kun gjeldt meg selv.

  Går sykdommen din utover forholdet ditt til kjæreste, familie og venner?
  Ja, det er klart. Men ikke i den grad at det er negativt. Sykdommen har på mange måter fått meg nærmere blant annet foreldrene mine, faktisk. Samtidig har det skapt mange krangler og diskusjoner også. 

  Har sykdommen din blitt verre eller bedre?
  Bedre!

  Hva har du gjort for å få det bedre?
  Aldri gitt helt opp! Dessuten har jeg hatt god hjelp rundt meg - fra familie, venner og helsevesen.


     Hvilke ting liker du best ved deg selv (noe om utseende og noe om personlighet)? 
  Denne måtte jeg faktisk gruble godt over. Jeg er lojal og ærlig, til å stole på og jeg er veldig omtenksom - som alle er egenskaper jeg er fornøyd med at jeg har. Når det kommer til utseende, så er jeg glad i det lange håret mitt og leppene. Sistnevnte er riktignok ikke helt ekte, men jeg liker de altså veldig godt sånn de er nå. 

  Hvor ser du deg selv om 5 år? 
  Jeg er i hvert fall ferdigutdannet, om ting går som det skal. Ellers håper jeg at jeg har gode mennesker rundt meg, en stabil økonomi og kanskje barn? Jeg vil ha to barn, og tviler sterkt på at jeg har det allerede om 5 år, men det er fullt mulig jeg har ett.

  Hva synes du om deg selv?
  Jeg synes jeg er snill og omtenksom. Setter andre høyere enn meg selv, samtidig som jeg er alt for streng mot meg selv til tider.  

  Hvordan går det med deg? 
  Tusen takk som spør! Det går egentlig bra. Helt fantastisk bra etter alt jeg har vært igjennom. Som jeg skrev i innlegget jeg åpnet bloggen igjen med (HER), så er det utrolig hvor sterk lykkefølelsen kan kjennes etter en lang tid på bunnen. 

  Hvordan er det å være Kristin?
  Jevnt over bra. Jeg har jo hatt og har mine vanskelige perioder, men jeg har verdens beste kjæreste, venner og familie. Dessuten er jeg heldig som bor i Norge og har de mulighetene jeg har med tanke på utdanning, helsevesen og fremtid på generell basis.  Hvordan er du utenfor bloggen? Er du overlegen eller åpen? 
  Her vil jeg definitivt svare åpen. Jeg er overhodet ikke overlegen. Er glad i å møte nye mennesker - og gjør det alltid med et smil. 

  Kjenner du Thomas Dash? 
  Ja, det stemmer. Vi kjenner hverandre!

  Hva er dine interesser? 
  Trene, blogge, hunden min og selvfølgelig tilbringe tid med alle jeg er glad i. 

  På en skala fra 1-10 hvor lykkelig er du i dag? 
  Det varierer fra dag til dag. Det kan være 1, og det kan være 9. Akkurat i dag er jeg 7. 

  Har du fått deg kjæreste? 
  Det har jeg! Vi har det så fint sammen, og jeg kunne faktisk ikke bedt om en bedre person i livet mitt. For en fyr! 

  Hvor gammel er han? 
  Niklas er 29 år. 

  Hvordan er forholdet deres? Hvordan møttes dere? Bor dere sammen? 
  Som nevnt har vi det utrolig bra sammen. Vi har vært sammen i ett år nå i sommer, og jeg får fortsatt kriblinger i magen når jeg ser han. Det tyder på en ordentlig, langvarig forelskelse! Niklas og jeg møttes under litt spesielle omstendigheter, for oss begge, hos en felles kompis i fjor vår. Det tok en stund før ting utviklet seg, men jeg tror vi begge hadde et godt øye til hverandre fra første dag. Vi bor sammen i leiligheten min på Jessheim. 


     Er det vondt å ta fyll i leppene? 
  Ja, det er litt vondt. Samtidig er det så kortvarig, så det er absolutt overkommelig. Men litt ubehag er det, jo.

  Du har veldig fine lepper, kan du skrive litt om hvor du tok dem og hvor mye du tok?
  Tusen takk! Jeg har skrevet en del om lepper tidligere, men jeg kan gjerne dele et innlegg til i nærmeste fremtid. Jeg får mange spørsmål rundt det, så jeg skal oppdatere om ikke lenge.

  Hvilken leppestift er din favoritt?
  Satin spirit fra Mac. Har sikkert ti av den samme - elsker den fargen.

  Beste skjønnhetstips?
  Være glad! Drikke godt med vann, ha et sunt kosthold og forhold til mat og være ute i frisk luft er også viktig å nevne. 

  Hva er din hudpleierutine?
  Jeg renser huden hver kveld og smører ansiktet med nattkrem. Også vasker jeg ansiktet godt med varmt vann og bruker en fuktighetskrem i ansiktet før jeg eventuelt sminker meg.

  Hvilke sminkeprodukter bruker du?
  Godt forslag til eget innlegg. Jeg skal skrive om det litt nøyere, jeg. 

  Hvilke operasjoner har du tatt? 
  Jeg har kun operert brystene. 

  Kan du vise favoritt plagget ditt?
  Absolutt. Jeg skal se litt over garderoben, så poster jeg det en gang i løpet av uken.

  Favoritt klesbutikk? 
  Denne var vanskelig. Men tror jeg må si H&M - der finnes alt, og det er kanskje der jeg handler mest. Men jeg elsker også butikker som Zara, Høyer og Bikbok. 

  Hvor henter du inspirasjon til klesstilen din fra? 
  Hmm, det er mange steder, vil jeg tro. Folk jeg ser, Instagram, magasiner og rett og slett hva som er i butikkene.   Det var del 1 av svarene. Del 2 kommer ut i morgen eller tirsdag. Vi skrives 
   


 • 01.05.2016
 • //
 • Kl.16:36
 • //
 • Om meg
 • //
 • 5 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no