Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Ti ting jeg vil gjøre i juli...

Tenk det... Snart juli allerede. Dette året har gått fortere enn noensinne, men jeg har kost meg - virkelig kost meg. Innspurten av juni har stor sett blitt dedikert til kvalitetstid, og lite gjør meg lykkeligere. Den kommende måneden lover også veldig, veldig bra.

DETTE VIL OG SKAL JEG GJØRE I JULI...


Til Tyrkia, selvfølgelig. Til tross for at jeg nettopp kom hjem fra India, lengter kroppen etter varmen. Jeg kan nesten ikke vente; to deilige uker med sol, kos og kjæresten min.

Beholde den deilige brunfargen jeg sakte, men sikkert har bygd opp. Jeg hadde nesten glemt hvor mye bedre jeg føler meg etter å ha fått litt sol på kroppen. Nå er jeg brunere enn på lenge, og det skal jeg fortsette å være.

Dagstur med båt. Planen er å ta det når vi er i Tyrkia. Ettersom det er såpass varmt der i julimåned passer det perfekt med en litt svalere tur på havet.Lese haugevis av bøker som jeg har gledet meg til lenge. Endelig har jeg satt nesa i litteratur jeg har valgt selv igjen, og det føles fantastisk! Juli blir den o'store måneden for mange, mange gode bøker.

Tilfredsstille både Mira og meg selv med hyppige, lange turer. Det er ingen hemmelighet at i hektiske tider kan disse daglige turene bli litt kortere enn vanlig, men i juli skal vi få masse frisk luft. Gledes!

Invitere venninner på grilling og vin. Og det er allerede gjort! Gleder meg til å samle jentene igjen.

Vandre i fjellet. Siste ferieuken til Niklas har vi planlagt å gå fra turisthytte til turisthytte i Øyerfjellet. Det er virkelig etterlengtet å kjenne fjellufta i lungene!

Feire mamma og pappa. Mamma fyller år på lørdag, mens pappa fylte i mai. Dessverre har vi ikke hatt mulighet til å feire enda, men det skal definitivt prioriteres i juli.

Kosekveld med Alias. Alias er seriøst det morsomste jeg vet om, spesielt med litt godt i glasset samtidig. Det skal tørkes støv av etter flyttingen, og vi skal invitere til spillkveld.Jobbe. Innimellom alt det hyggelige, må jeg ta noen jobbvakter også. Synes faktisk det er ganske koselig å jobbe når andre har ferie - blidere kunder finnes ikke.

4 Kommentarer

Sandra Marie

29.06.2017 kl. 20:22
mye fint :)

Kristin Finstad Svendsen

29.06.2017 kl. 22:41
Sandra Marie: :-))

Victoria Larsen

29.06.2017 kl. 23:37
Kjempe flott innlegg!:)

Kristin Finstad Svendsen

30.06.2017 kl. 11:50
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits