Dette visste du ikke om meg

  • 26.06.2017 kl. 21:47Jeg er nesten veganer. Men helt vegansk kosthold tror jeg aldri at jeg kommer til å få! Ost ligger hjertet mitt så alt for nært. Hadde det ikke vært for det, så hadde ikke det å bli veganer vært noe stor sak for meg.

Jeg er veldig naiv. Tror alltid det beste om folk! Det kan nok være både en positiv og en negativ egenskap. Erfaringsmessig så mener jeg det stort sett er fint å tro godt om andre.

Jeg blir ikke fyllesyk. Etter en tredagers på afterski har jeg fortsatt energi! Fantastisk å ikke føle seg ubrukelig etter en kveld med alkohol.

Jeg belønner meg selv med en stor kopp kaffe hver gang jeg drar på skolen. For nei, det er ikke så enkelt å møte opp til forelesning når alt er opp til en selv. I hvert fall synes jeg veldig ofte at sengen frister mer enn skole. Kaffe i en dyr kaffebar såpass ofte går hardt ut over budsjettet til en student, men hjelper det, så hjelper det!

Jeg er en sucker for og bruker nesten bare sorte klær. Jeg lover til stadighet meg selv å kjøpe plagg med mer farger, men ender opp med det sorte likevel. I sommer SKAL jeg prøve å utfordre meg selv.

Jeg er tidvis a-, og tidvis b-menneske. Har jeg en god døgnrytme, som jeg ofte får i praksis eller i andre perioder hvor jeg står opp til samme tid hver dag, er jeg et a-menneske. Nå for eksempel, som jobb og feriedager kombineres, er jeg et skikkelig, skikkelig nattdyr - legger meg så alt for sent, og står opp lenge etter jeg hadde planlagt å starte dagen.Jeg har vanskeligheter for å knytte meg til mennesker, men når jeg først gjør det, så knytter jeg meg virkelig.

Jeg er en serieslave uten like. Jeg ville valgt serie fremfor film every day, og jeg ser gjerne en hel sesong på få dager.

Jeg har ikke trent siden november. Kanskje på tide å begynne igjen? Jeg går flere turer hver dag, står på ski om vinteren og vandrer i fjellet i sommersesongen, men jeg tror ikke jeg bygger særlig muskler av det.

Jeg drømmer mye og helt sprøe ting. Har ikke tenkt til å legge ut om drømmene mine, for selv synes jeg det er kjedelig å høre om andres. Med det sagt, så kan jeg våkne med tårene rennende nedover kinnene, smilende eller fullstendig forvirret. Drømmer er så crazy!

Jeg har aldri likt fisk eller annen sjømat. Nå spiser jeg ikke det uansett, men jeg har aldri likt det heller - og ja, jeg har smakt på mye!

Jeg er ikke spesielt begeistret for å reise på byen. Å invitere venner hjem, dra på besøk eller være i en bursdag er mye, mye koseligere, synes jeg. Jeg drar selvfølgelig på byen av og til, men ender som regel opp med å være skuffet og angre på at vi avsluttet vorset, som egentlig var høydepunktet hele kvelden.

2 Kommentarer

veganer

27.06.2017 kl. 20:17
prøv violife pizzaost!! kjøpes på sunnkost :D

Kristin Finstad Svendsen

27.06.2017 kl. 21:49
veganer: Wææ!! Tusen takk:-D Will do!!

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits