Det vakreste noensinne

  • 26.06.2017 kl. 13:50

INDIA 2017 - KERALA
Siste stopp i Indiaeventyret, endte med å bli Kerala. Heldigvis, sier jeg nå, til tross for at Goa stod høyest på ønskelisten før det ble bestemt. Vi hadde vært i New Delhi, en del av hovedstaden, da vi ankom dette paradiset av et sted. Igjen kom kontrastene godt frem; forskjellen fra storbyen til Kerala var hinsides.

Vi tilbrakte totalt fire dager i Kerala, på et hotell kalt Vivanda by Taj. Anbefales på det sterkeste om planen er India noengang! Her var tanken på hverdag og et liv ute i den store verden fullstendig fjern. Vi oppholdt oss i det som så ut som jungel - et hav av planter, dyreliv og tropiske inntrykk omfavnet oss hvor enn vi vendte blikket. Hotellrommene var i bungalows, plassert rundt omkring på det enorme frodige og flotte området. Havet var et steinkast unna, basseng- og solemulighetene luksuriøse og mange, himmelsk mat og et utall muligheter til velvære og spa. Dette stedet var balsam for sjelen - det vakreste jeg har sett og opplevd!0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits