Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Morning in Chandigarh

INDIA 2017 - CHANDIGARH
God morgen! Klokken er jo langt mindre i Norge enn her, men kanskje noen leser når de står opp ♥ Jeg har i hvert fall hatt en slik morgen; bladd meg igjennom internett og sosiale medier, drukket alt for mange kopper kaffe og bare nytt tilværelsen og roen jeg endelig har fått i kroppen. 

Planen for dagen er selvsagt å ligge ved bassenget, men ettersom den stekende solen og den enormt høye temperaturen ikke tillater at jeg er ute så alt for lenge, tenker jeg å ta meg en tur til Elante Mall for å kjøle ned kroppen etter hvert. Vi besøkte nettopp det senteret forleden dag etter flere anbefalinger fra indere - og det levde virkelig opp til forventingene! Igjen kommer disse kontrastene inn, for Elante Mall er et storslått kjøpesenter med alt fra luksuriøse internasjonale og lokale butikker, til de litt mer vanlige kjedebutikkene - selvsagt plassert midt i all fattigdommen. Uansett en gullgruve av shoppingmuligheter for sånne som meg. Da jeg var der for et par dager siden fikk jeg med meg noen skatter jeg er ordentlig fornøyd med. De skal selvfølgelig vises frem på bloggen etter hvert. Nyt dagen du også!

4 Kommentarer

anonym

15.06.2017 kl. 09:09
Hei! Sliter selv med en spiseforstyrrelse, elsker å reise på tur. Men synes det er ganske vanskelig å skulle prøve nye matretter og likevel ha samme kaloriinntak på tur. Hvordan har du det, hvordan takler du feks å prøve indisk mat og samtidig skulle være i tråd med spiseforstyrrelsen. Jeg har selv satt meg opp et matbudsjett kan du si, går aldri under, men vil helst ikke gå over. Har derfor blitt en mester på å finne mat som metter og som jeg kan gå på over lengre tid. Men feks indisk mat er svært kaloririkt kan være, og da blir det fort at man får i seg "mindre mat", og derfor går sulten... Takk hvis du ønsker å svare meg.

Kristin Finstad Svendsen

15.06.2017 kl. 17:39
anonym: Hei <3
Jeg forstår godt dilemmaet ditt - jeg kjenner veldig ofte på det selv.
For det første har jeg alltid med meg egen, norsk mat når jeg reiser utenlands. Det gir meg en følelse av trygghet dersom det skulle være veldig vanskelig å finne noe på menyen en dag eller i dagligvarebutikken som måtte være i landet jeg befinner meg i. I Tyrkia, for eksempel, er det ikke noe problem, ettersom jeg har vært der så vanvittig mange ganger, gransket menyer og butikkhyller. Land som India er, derimot, vanskeligere, men jeg finner som regel alltid noe jeg synes går greit. Som på denne turen, har jeg ikke spist veldig mange forskjellige retter, men heller funnet et par jeg synes passer meg fint. Menyene består som regel av så mangt, og dessuten er det bare å spørre om å få tilpasset retter, dersom de skulle inneholde noe som er vanskelig å spise. Fullstendig kontroll vil en aldri få av å spise på restaurant, men samtidig lever jeg i troen om at jeg har veldig godt av å gå utenfor komfortsonen min på det området. Og det har garantert du også:-) Masse lykke til <3

anonym

15.06.2017 kl. 18:09
Tusen tuse takk for svar <3 Kan jeg spørre hvilken norsk mat du tar med deg? Føler jeg alltid tar med det samme selv, så hadde vært kjekt å høre flere ting :)

Kristin Finstad Svendsen

15.06.2017 kl. 18:22
anonym: Skulle bare mangle <3
Jeg tar alltid med knekkebrød, pålegg (ost og smøreost), supper som kun trenger varmt vann (jeg liker godt grønnsakssuppe og blomkålsuppe) og kanskje noen enkle barer.
Hvis du skal til varmere strøk; spis frukten! Smaker hundre ganger bedre enn hjemme, og er i hvert fall trygg mat for meg. Smoothie er også en idé:-))
Klem <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits