Fra paradis til slum

  • 11.06.2017 kl. 19:19

INDIA 2017 - CHANDIGARH

Åh, for noen fantastiske dager vi har hatt så langt her i India. Turen, som varte i et døgn, var både slitsom og kjedelig - men så absolutt verdt det! Frem til fredag skal vi være i Chandigarh, før vi reiser til New Delhi for å være der et par dager. Til slutt er planen Kerala eller Goa, men vi klarer ikke helt å bli enige om destinasjon. Heldigvis har vi noen dager å bestemme oss på.Hoteller vi bor på her i Chandigarh er mildt sagt lekkert. Faktisk det fineste jeg noensinne har vært på! Å bo på et så luksuriøst hotell midt i all fattigdom gir også en spesiell følelse; for å komme inn på hotellet må bilen sjekkes, før du selv må gjennom sikkerhetskontrollen. Men så fort du stikker nesen utenfor området, er det fattige barn, voksne og gamle som kommer løpende mot deg i håp om å få en slant med penger, litt vann eller mat. Rett og slett som å gå fra et paradis av et hotell, og rett ut i slummen.Tross fattigdommen som preger så mangt her, er dette virkelig starten på et vanvittig eventyr. Vi skrives ♥

2 Kommentarer

Stine

12.06.2017 kl. 02:15
Hvilke neglelakk har du her?? Så fin!

Kristin Finstad Svendsen

12.06.2017 kl. 11:59
Stine: Tusen takk:-)) Den er dessverre kjøpt på en tilfeldig gatesjappe i Tyrkia. Er en mørk, men ganske kraftig rosafarge. Perfekt om sommeren!!

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits