Sommerfugler i magen

  • 07.06.2017 kl. 22:08

Herregud! I morgen tidlig setter jeg meg på flyet til India - 19 timer og tre fly unna trygge Norge. Jeg har alltid elsket å reise, og har aldri opplevd skikkelig hjemlengsel. Med det sagt, så har jeg aldri vært så lenge borte fra hverken Niklas eller Mira sammenhengende før. 

Jeg har sett frem til og gledet meg til denne reisen i lang tid, og er det én ting jeg er sikker på, så er det at dette kommer til å bli en opplevelse for livet. Jeg er også overbevist om at jeg for første gang kommer til å lengte etter det som er her hjemme etter hvert. Forhåpentligvis kommer de nye erfaringene og inntrykkene til å overgå savnet - nå er jeg nemlig veldig klar for å legge ut på det sinnsyke eventyret som venter.

Det har vært mye mas om denne reisen her på bloggen i det siste, men tenk at neste gang det oppdateres, så er faktisk det hele en realitet! VI SNAKKES I INDIA ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits