Krifs-tips - UD setting spray

  • 07.06.2017 kl. 16:22

OIL CONTROL MAKEUP SETTING SPRAY FROM URBAN DECAY


Jeg tror jeg har nevnt minst ti ganger her på bloggen at jeg tidvis kan slite med oljete hud. Til stadighet finner jeg ting eller produkter som hjelper. Men dette er alltid løsninger som krever at jeg må passe på huden til en hver tid - som for eksempel mattende pudder, som må påføres flere ganger i løpet av dagen.

Jeg er tidenes YouTube junkie, og får med meg alt fra sminke til søte, morsomme dyr. Nå har omsider avhengigheten og alle timene jeg har brukt på videotitting ført med seg noe fantastisk; jeg ble nemlig påvirket og overbevist om at setting sprayen fra Urban Decay, den måtte jeg ha. Uten å i utgangspunktet ha helt troen i tiden etter, har denne blitt den perfekte løsningen på oljete hud for meg! Jeg sprayer den på etter at jeg har lagt sminken om morgenen, og voilà, så har jeg matt og flatterende hud som holder hele dagen ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits