Operasjonsdag

  • 10.05.2017 kl. 19:55What I wore this weekend, when the sun was up:
JEANS FROM H&M
SHOES FROM ZARA
AND MY MOM'S JACKET


Det har vært en tøff dag for Mira. Hun har nemlig operert igjen - for andre gang siden forrige onsdag! Heldigvis har det hele gått bra, og forhåpentligvis får hun det bedre enn på lenge nå som hun sakte, men sikkert kvikner til. Til tross for at hun knapt har tenner igjen, kan jeg se for meg at det blir en lettelse med en sunn og frisk munnhule. Underveis i dag tok jeg meg en snartur til hovedstaden, før jeg satt meg ned på en kaffebar og leste til eksamen noen timer. Nå er det endelig duket for uendelig med hundekos og avslapping resten av kvelden ♥

2 Kommentarer

Siw

11.05.2017 kl. 00:29
Ville bare si at du ser enda mer syk ut, tynnere, når du drar buksene opp til magen og høy vannsbukser. ser ikke bar ut, komisk..

Kristin Finstad Svendsen

11.05.2017 kl. 21:56
Siw: Helt lov å mene det! Selv elsker jeg buksene som er høye i livet og litt "baggy" ellers, og derfor kommer jeg til å fortsette å bruke det:-)

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits