Serietips: Chesapeake Shores

  • 09.05.2017 kl. 10:12Jeg oppdaget denne serien på Netflix for noen dager siden, og jeg har allerede fullført første sesong. Faktisk så ble jeg så ivrig at jeg måtte google om det fantes mer å se. Tydeligvis er denne serien fra slutten av 2016, men skal en tro på alt en leser, så kommer andre sesong nå i sommer. Krysser fingrene for at det stemmer!  Relativt enkel underholdning, men samtidig så spennende og morsom. Jesse Metcalfe har en veldig sentral rolle i filmen - og bare det er nok til at du burde gi den en sjanse!

Abby O'Brian Winters, karrierekvinne og alenemor, tar med seg sine to døtre til hjembyen når søsteren ber om hjelp. Familien og livet borte fra stressende New York gir blod på tann; Abby bestemmer seg for å vende tilbake til barndomshjemmet for å bli, tross en kranglete eksmann. Ungdomsforelskelsen er også tilbake i byen, noe som bringer opp gamle minner og følelser.
Chesapeake Shores byr på familiedrama, kjærlighet og intriger.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Finstad Svendsen

Mitt navn er Kristin Finstad Svendsen, 22 år gammel fra Jessheim. Dette er bloggen som følger mitt liv som spiseforstyrret - oppturer og nedturer, student på HiOA, samt alt som hører med i ei jentes hverdag.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits