Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Uken som gikk #40

God mandag! Håper du har hatt en fin start på uken ♥ Jeg starter min med å oppsummere den foregående, som vanlig:Akkurat nå:
I dag har hele dagen gått med til eksamenslesing og noen timer på jobb. Jeg måtte faktisk planlegge lesingen godt, ettersom det er så mye annet som foregår parallelt. Heldigvis har jeg fått noen gode, intensive timer i dag. Nå skal endelig resten av dagen kun dedikeres til avslapping og selvpleie.

Ukens opptur:
Fint vær, sol og sommer - definitivt. Det gjør noe med både humøret og energien.

Ukens nedtur:
Hunden min, Mira, har fått påvist tannsykdom. Hun opererte sist onsdag, og skal allerede operere igjen denne uken. Håper dette blir siste gang på en stund - forferdelig at hun skal ha det vondt.Ukens plagg:
Det faktum at det har vært mulig å gå i annet enn boblejakke har vært den største gleden på klesfronten den foregående uken. Ny, sommerlig kjole i posten er heller ikke feil, i tillegg til at været tillot meg å ta den i bruk med en gang.Ukens kjøp:
Skoene fra Zara. Fantastiske å gå i, rimelige og dødskule. Gleder meg til deilige sommerdager i dem ♥

Ukens craving:
Utenom kaffe må det definitivt bli smoothie. Så godt, friskt, mettende og sist, men ikke minst, sunt. Perfekt nå som våren og sommeren er her!Ukens tanke:
At jeg har alt for mange tanker i hodet om dagen. Jeg har for mye å gjøre - det er ingen hemmelighet. Jeg trøster meg med at det hele er over i starten av juni; da er vi på plass i leiligheten, skoleåret og eksamener er ferdig og jeg kan fokusere på jobb for en liten stund, før det er ferie og utenlandsturer.

Noe jeg gleder meg til:
Vel, som sagt i punktet over, står innflytting og ferie absolutt høyt over ting jeg gleder meg til fremover.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits