Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Uken som gikk #39

God mandag! Håper du har nytt fridagen ♥Akkurat nå:
Nå har jeg inntatt sofaen for ettermiddagen. Nok en dag med rydding og flytteforberedelser har stått på planen i dag (se video fra den nye leiligheten HER). Ikke det at jeg klager, for det er faktisk ganske gøy å grave frem gamle skatter igjen. Riktignok er det mye jeg kan kaste, men noe dukker opp underveis i sorteringen. Det er forøvrig godt å kvitte seg med alt det overflødige jeg eier også - det som ikke er tatt frem på årevis....BILDER FRA DEN NYE LEILIGHETEN...

Ukens høydepunkt:
Avslappende lørdag med verden beste Niklas. Lat morgen med alt for mange kopper kaffe, en deilig tur i finværet, en aldri så liten klipp for kjærestens del (se video HER) og en avslappende kveld med en god film på skjermen. Akkurat hva jeg trengte etter en lang og hektisk uke!

Ukens opptur:
Selvpleie hos Jenny på tirsdag. Nye vipper og et kritthvitt smil! Jeg koser meg alltid glugg når jeg er der ♥

Ukens nedtur:
Jeg innser etter hvert at jeg er fryktelig dårlig til å ta vare på meg selv. Kanskje er det alderen, muligens all erfaringen jeg har... Eller ikke har. Jeg har torturert kroppen min i så mange år, men det ser ikke ut til at jeg har lært det jeg burde lære av det. Stress, dårlig matvaner og alt for mye å gjøre til enhver tid er alle gode beskrivelser av livet mitt - og det har kommet spesielt godt til syne denne uken.

Ukens plagg:
Med vårværet har jeg endelig tørket støv av de blå boyfriend jeansene mine igjen, og siden den følelsen er ufattelig god og etterlengtet, må det faktisk bli den.

Ukens kjøp:
Bortsett fra møbler og nytt inventar til leiligheten, så har jeg kjøpt meg et sminkeprodukt som allerede har blitt en favoritt. Jeg skal vise det frem i løpet av uken.

Ukens craving:
Veggie McSpice fra McDonald's.

Noe jeg gleder meg til:
Flytting, 17. mai og Indiatur i juni. Det er ikke så alt for lenge til avreise, så nå begynner jeg for alvor å glede meg.Mål for den kommende uken:
Få pakket og ryddet mest mulig til flyttingen som er rett rundt hjørnet, jobbe med eksamen, smile mye og drikke mer vann. Sistnevnte er jeg elendig til. Det kan gå uker mellom hver gang jeg drikket et glass vann - helt sant! Nytter ikke å leve på kaffe og Pepsi Max, dessverre.

4 Kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl. 20:05
Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Kristin Finstad Svendsen

01.05.2017 kl. 20:11
Laila Monica Nikolaisen: ???

dreamofstyle

01.05.2017 kl. 21:32
Stilig antrekk! :D Ha en flott kveld!

Kristin Finstad Svendsen

01.05.2017 kl. 22:20
dreamofstyle: Tusen takk!! I like måte:-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits