Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

To dager på fjelletSlitne bein, såre skuldre og en hund som ligger rett ut tyder på én ting: En fantastisk vellykket tur på fjellet! Nå har vi gått kilometer på kilometer, fordelt på to dager - jeg med sekk nærmest tyngre enn meg selv, men jeg tror likevel aldri jeg har nytt naturen på samme måte før.

Vi overnattet på Hallandshytta, en åpen turisthytte i Øyerfjellet. Den plassen fortjener ros opp til skyene - for et godt bevart, fint sted. Anbefales om du tilfeldigvis er på spasertur i det området.Nå har vi nettopp kommet inn døren hjemme på Jessheim, og planen for både kvelden og morgendagen er å slappe helt av. Vi trenger en dag hvor vi ikke gjør annet enn å lade batteriene - spesielt Niklas, som skal tilbake på jobb på mandag. Nå som jeg er hjemme, får jeg forhåpentligvis delt siste rest fra Vestlandet og selvfølgelig alt mulig annet jeg ikke har hatt tid til de siste ukene på reisefot. Håper alle nyter lørdagen, så skrives vi i morgen 
 


3 Kommentarer

Henriette Celin

30.07.2016 kl. 21:55
Kjekt med fjelltur (:

Inga

30.07.2016 kl. 23:11
Så koselig med en tur i fjellet. Er imponerende hvordan små hunder klarer å legge ut på lange turer uten problem. Slik var en småhund vi hadde tidligere også :-)

Kristin Finstad Svendsen

30.07.2016 kl. 23:17
Inga: Ja, kjenner meg så stolt! Hun er sprek:-)) Tror nok mange undervurderer de små også:-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits