Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Hjem, kjære hjem

Tretten - Geiranger - Stryn - Loen og Lodalen - Våtedalen - Sogndal - Lærdal - Gudvangen - Voss - Bergen - Trolltunga - Eidfjord - Hardangervidda

I går kveld kom vi hjem etter en helt ubeskrivelig vakker uke på Vestlandet. Planen var i utgangspunktet å telte på Hardangervidda til i dag, men ettersom været overhodet ikke var med oss i går, ble det med en liten fisketur, før vi vendte snutene hjem igjen.

- Utenfor hotellet i Bergen. Jakken min finner du HER (annonselenke) -

Jeg har selvfølgelig en haug av bilder igjen å vise frem, så det vil selvsagt komme fortløpende fremover. Planene for den kommende uken er enda ikke spikret, men jeg håper vi finner på noe morsomt, da dette er den siste uken med sommerferie for Niklas.

Den siste dagen vi hadde i Bergen, var absolutt nydelig! Været var upåklagelig, og vi var begge i godt humør og glade for å tilbringe tid i den vakre byen. Planen var å få med seg både Fløibanen og Akvariet, men det endte med bare førstnevnte. Vi ønsket å bruke mest mulig tid på å nyte utsikten fra toppen, kose oss med godt drikke og bare ta det helt med ro.

- Utsikten over Bergen -

- På en helskjønn kafé på toppen av Fløibanen -

Nå har jeg endelig fått tatt igjen litt Mirakos, ryddet all bagasje, shinet leiligheten og alt ser ut til å være på stell. Jeg skal straks avgårde til mormor - det føles som en evighet siden jeg så henne sist! Senere i dag kommer en oppdatering fra Instagram den siste uken 
 


1 Kommentar

Henriette Celin

26.07.2016 kl. 16:54
Stilig jakke! Og så mange fine steder dere har vært ^^

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits