Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Restaurantanbefaling i Bergen

Tretten - Geiranger - Stryn - Loen og Lodalen - Våtedalen - Sogndal - Lærdal - Gudvangen - Voss - Bergen - Trolltunga - Eidfjord - Hardangervidda- Ruccola i Bergen -

Hverken Niklas eller jeg er kjent i Bergen overhodet. Selv hadde jeg aldri vært i byen, så da oppdraget om å finne en god restaurant stod for tur, leste vi anmeldelse etter anmeldelse på nett, før valget falt på Ruccola. Restauranten ligger rett nedenfor der Fløibanen starter.Ikke overraskende ønsket vi en italiensk restaurant - og det fikk vi! Pizzaen smakte himmelsk og vinen var både billig og bra. Det eneste jeg har å pirke på, er servicen, som jeg synes kunne vært hakket bedre. Ellers var atmosfæren veldig hyggelig - et intimt lite sted med en haug av smilende mennesker og lukt av fantastisk italiensk mat.

Nå skal det sies at jeg la en uke med dårlig mat bak meg før dette, men jeg er overbevist om at jeg hadde vært like fornøyd uansett. Restauranten kan på mange måter sammenlignes med for eksempel Olivia - og det er en sikker vinner for mange!
 


3 Kommentarer

Henriette Celin

27.07.2016 kl. 20:13
Så veldig godt ut! aldri spist der faktisk ;-P

Karina Larsen

27.07.2016 kl. 20:34
Min absolutt favoritt restaurant. Billig og bra :)) Kjekt dere koste dere!

Becca Alexandra

27.07.2016 kl. 21:00
Herlig anbefaling :-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits