Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Seven beauty hacks♥ Større lepper med lipliner? Tegn litt utenfor leppekanten på midten av under- og overleppen, det vil se mye mer naturlig ut enn å tegne utenfor hele veien. Dessuten lønner det seg å bruke lipliner på hele leppen før du påfører leppestift - da holder fargen mye lenger. 

♥ Bruk saltvannsspray fremfor vanlig vann når du styler håret. Det er ikke uten grunn at du alltid får håret slik du vil på solferie.

♥ Ekstra fyldige vipper? Sett på to ulike remser med løsvipper oppå hverandre på hvert øye. 

♥ Sett opp håret i en ball mens det er fuktig - uten å stramme strikken for hardt. Sov med den eller la den tørke ordentlig før du tar den ut. Resultatet blir nydelig og naturlig fall/bølger i håret.

♥ Hold hodet opp-ned når du føner det. Håret vil kjennes mye fyldigere ut på denne måten, og det vil bli enklere å jobbe med når du skal ordne det etterpå.

♥ Hvis du ikke har primer til øyenskygge, legg heller litt concealer på øyelokket før du påfører skyggen - da sitter den lenger og selv synes det det er enklere å påføre dersom jeg har et underlag.

♥ Oljete hud utover dagen og ikke ekstra sminke i vesken? Bruk papir, og klapp det på der huden er fet. Ellers vil et transparent pudder være det beste - en god investering hvis du har lett for å få blank hud.

3 Kommentarer

ida

15.07.2016 kl. 23:24
sp smarte tips! skal prøve det med concealer til primer :D

Hege Kristin

16.07.2016 kl. 13:44
så fine tips :D

Anonym

17.07.2016 kl. 23:32
Hei! Har en del kviser og sliter veldig med å skjule de. Brukt mye penger på ting som ikke fungerer og syns egentlig de ser blå/lilla ut med hudfarget concealer. Fått ett tips om at grønn dekkstift skal fungere for å nøytralisere rødhet. Har du noe erfaring med det? :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits