Kristin Finstad Svendsen

About

Categories

Archives

Search

Senest stilte

- Svar på spørsmål fra kommentarfeltet den siste tiden -Hei Kristin! Det er en ting jeg lurer på - og det er fullt mulig at det blir for personlig. Dersom du ikke ønsker å svare så respekterer jeg det. Jeg stalket deg litt på instagram her om dagen (haha, stalking er jo så gøy) og så at du hadde lagt ut et bilde fra Utøya 2011. Jeg mener også å huske at du sa noe om at du kom fra en Arbeiderparti familie. Det jeg lurer på er altså om du var på Utøya den dagen for fem år siden? Har aldri sett deg skrive noe om det, så fullt mulig dette er noe du ikke vil svare på.
Hei gode deg  Haha, du er ikke alene om å stalke - det må til i blant! Det stemmer at jeg var på Utøya i 2011, men ikke 22. juli - jeg var der på en tur gjennom skolen i juni. Selv var jeg medlem i AUF da terroren fant sted, og hadde faktisk planer om å dra på sommerleiren med ei venninne. Heldigvis ble ikke det noe av, da vi begge tilfeldigvis var bortreist på det tidspunktet - det er jeg evig takknemlig for i dag!

Hvor får man kjøpt eggpasta fylt med spinat?
Jeg pleier å kjøpe det i Sverige, da jeg synes det er den beste. Men i hvert fall Rema 1000 har det her i Norge - jeg har prøvd den, og synes den også smaker godt.Hvor er det svarte kjedet fra?
Det er fra Kouture. Kjøpt på butikken de har på Arkaden.Hvilken butikk kjøpte du skoene i?
De kjøpte jeg på DNA.Hvilken størrelse har du i den gule skinnjakken?
Jeg har størrelse XS.Hvor er buksen fra?
Det er et blomstrete skjørt på H&M. Synes det er kjempe fint! Dessverre ble jeg ordentlig skuffet da jeg i utgangspunktet bestilte det på nett i god tid før jeg dro til Tyrkia, men fikk det ikke før jeg kom hjem. Leveringstiden var veldig lang, spesielt i forhold til andre nettbutikker i Norge.Hva har skjedd mellom deg og Melina?
Som jeg nevnte da jeg svarte på spørsmålene om anoreksi, har det ikke skjedd noe. Kontakten har naturligvis blitt mindre etter at hun flyttet ut, og vi har mye på hver vår kan for tiden - derfor blir det gjerne litt sånn som nå i perioder.Hvilken farge bruker frisøren i håret ditt?
Her måtte jeg faktisk spørre frisøren min, for det ante jeg ikke. Heldigvis hadde hun kontroll, og kunne fortelle at jeg har Matrix farger: Nr. 4 mørkebrun og mokka.

Jeg har bare et spørsmål. Hvordan er det med håret ditt når du er på den vekten du er nå? Mister du mye? Tar du noe/ gjør noe for å forhindre det? Jeg husker jeg mistet helt ærlig 2/3 av håret mitt da jeg var på mitt sykeste. Det var helt forferdelig!
Det forstår jeg at må ha vært helt grusomt. Som jeg har svart tidligere, har jeg aldri mistet mye - hverken da jeg var på mitt fysisk sykeste eller nå. Jeg har aldri tatt noe eller gjort noe som helst for å bevare det, men vil tro jeg bare har vært ekstremt heldig. Frisøren min har understreket for meg en rekke ganger at det er nettopp flaks jeg må ha hatt - for håret har holdt seg som det alltid har vært. Håper inderlig at det går bra med deg Du som har kjæreste kunne kanskje skrevet litt om hvordan sexlivet er, eller blir påvirket når man har anoreksi? Mister man liksom lysten, eller hvordan foregår det?
Jeg svarte på det i DETTE innlegget. Lysten har stort sett vært der, men det har likevel vært perioder hvor jeg ikke har ønsket nærhet eller kropp i fokus - hvis jeg har hatt en vanskelig dag, for eksempel. Som jeg svarte, har slike komplikasjoner løst seg enkelt.

Hei! Har en del kviser og sliter veldig med å skjule de. Brukt mye penger på ting som ikke fungerer og syns egentlig de ser blå/lilla ut med hudfarget concealer. Fått ett tips om at grønn dekkstift skal fungere for å nøytralisere rødhet. Har du noe erfaring med det? 
Hei! Så kjedelig! Selv har jeg jevnt over vært veldig heldig med huden, og kun fått noe fra tid til annen - da blir løsningen grønn dekkstift. Det er, som du sier, mye mer effektivt enn å bruke hudfargen - det nøytraliserer rødt. Du trenger helt sikkert ikke kjøpe en dyr, men prøv deg frem med en litt billigere variant. Jeg har ofte opplevd at slike produkter har vært like bra billig som dyre. Håper du finner noe som passer for din hud 

4 Kommentarer

Charlene N. Nedrum

27.07.2016 kl. 16:46
Kjempefin blogg du har!! :D Ha en Nydelig dag videre ;) <3

Siri Kolstad

27.07.2016 kl. 22:55
Du svarer utrolig bra! Voksent og reflektert :-)

Mathilde

28.07.2016 kl. 00:50
Er du fornøyd med studiene og de du studerer med? :)

Kristin Finstad Svendsen

02.08.2016 kl. 21:50
Mathilde: Ja, jeg er det! Jeg vet jo at jeg har valgt noe jeg virkelig vil. Til tross for at jeg er veldig skolelei selv, så er det noe jeg kommer til å være veldig takknemlig for når jeg er ferdig utdannet lærer. De jeg studerer med er helt topp - en skikkelig bra gjeng! Jeg har selvfølgelig funnet min plass og de jeg klaffer aller best med også:-))

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits